Jurgen Mettepenningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Mettepenningen. © BELGA

Manager Mettepenningen reageert op kritiek van ploegleider Meersman: “Het leek erger dan het was”

VeldrijdenHet was op zijn maandags, zei Jurgen Mettepenningen. De ene maandag kan hij nagenieten van de overwinning. De andere maandag dient om het verlies te incasseren. Vandaag was zo’n maandag, nadat zijn renners zondag in Meulebeke de strijd om de Belgische tricolore verloren. De kritiek kwam uit de eigen ploeg. Maar de manager sust.

4 reacties

 • glenn wouters

  6 dagen geleden
  Ik heb een donker bruin vermoeden dat Sweeck volgend jaar bij een ander team gaat rijden. Bij Nys zou hij een mooie versterking zijn.
 • René Pijnacker

  6 dagen geleden
  MVT zou de enige geweest kunnen zijn van de Sauzen die Wout enige tegenstand had kunnen geven. De actie van Laurens na het ophouden van MVT was waanzin, maar geeft wel aan hoe de verhoudingen binnen het team liggen. Op papier een team, maar gunnen elkaar blijkbaar niets.
 • Guy Soetewey

  6 dagen geleden
  Ai ai bij Mario sauzen hebben ze gesnapt dat ze niet aan VDP en Wout kunnen. Misschien hebben ze nu toe enkel kunnen winnen omdat de ploeg sterker was.
 • dina van doren

  7 dagen geleden
  daar zakt mijn broek van af topsporters moeten niet in quarantaine omdat ze topsporters zijn, en dan verschieten dat de mensen foert zeggen twee maten twee gewichten in Belgie
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"