Eli Iserbyt.
Volledig scherm
Eli Iserbyt. © BELGA

Maak kans op 5.000 euro: stel jouw droomploeg samen en speel mee met de Gouden Cross

Gouden CrossZondag gaat de Gouden Cross opnieuw van start. In het Amerikaanse Waterloo vindt dan de eerste wereldbekermanche plaats. Welke renners zullen volgens jou goed presteren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van 5.000 euro cash.

0 reacties

 1. Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudige wereldkampioen op in jouw Gouden Cross-ploeg?
  Gouden Cross
  1

  Mathieu van der Poel duikt het veld in: neem jij de viervoudi­ge wereldkam­pi­oen op in jouw Gouden Cross-ploeg?

  Zondag maakt Mathieu van der Poel zijn langverwachte rentree in het veld. De viervoudige wereldkampioen komt aan de start van de Wereldbekermanche in Hulst. Samen met Wout van Aert - op wie we nog een week moeten wachten - is Van der Poel de duurste renner in de Gouden Cross, maar hij is een garantie op veel punten. Neem jij onze noorderbuur op in jouw (nieuwe of bestaande) Gouden Cross-ploeg? Of neem je een risico en laat je Van der Poel links liggen?
 2. Jurgen Mettepenningen ziet zijn poulains zeges opstapelen: “Het is niet omdat je elke week in een tv-studio zit, dat je meer koerskennis hebt”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  11

  Jurgen Mettepen­nin­gen ziet zijn poulains zeges opstapelen: “Het is niet omdat je elke week in een tv-studio zit, dat je meer koersken­nis hebt”

  Jurgen Mettepenningen glimt van trots. “Negen kilo vermagerd, op karakter.” Nog belangrijker: elf zeges op twaalf tv-crossen voor zijn Pauwels Sauzen-Bingoal. Bij een glas Passoa overschouwt hij de start van dit veldritseizoen: “Ik ben zeker dat we beter zullen doen dan de 21 overwinningen van vorige winter.”