Belga/VTM
Volledig scherm
© Belga/VTM

Laurens Sweeck maakt zich boos maar wint wel Parkcross van Maldegem: “Hard voor moeten knokken”

VeldrijdenLaurens Sweeck heeft de Parkcross van Maldegem gewonnen, de voorlaatste manche van de Ethias Cross. Sweeck opende de debatten, kreeg het gezelschap van Michael Vanthourenhout, maar die viel op drie ronden van het einde letterlijk weg. Eli Iserbyt werd tweede, voor Lars van der Haar. Sweeck maakte zich onderweg ook even boos omdat z’n ploegmaats te weinig steun verleenden. 

34 reacties

 • Dirk Van Den Bossche

  5 maanden geleden
  De enige ploeg , waar hij de beste kan zijn is bij Maes Deschacht, met een heel kleiner loon. En dan nog zal Sweeck enkel winnen in kleinere crossen, waar niets te verdienen valt. Veel te onregelmatig en dikwijls er moedeloos bijfietsen. Wat Groenendaal in de uitzending zei was volledig juist: hard blijven fietsen en niet zeuren. Hij is zeker vergeten dat hij zonder die ploegmaats nooit Belgisch kampioen werd in Antwerpen, een trui die hij geen enkele eer heeft aangedaan.
 • Marika Peeters

  5 maanden geleden
  Als je er 1 vaste crosser moogt uitpikken die het op basis van aantal gereden crossen, zich in de crossen niet spaarde, WB's en WK in de USA reed , alle lof verdiend en zelfs WK trui? nu , dat is dan Eli. Een Laurens die vele crossen zoals WB USA skipte, in 80% van de crossen op spaarmodus rijd en enkel zijn startgeld wilt oprapen, zit te bleiten dat ploeggenoten achter hem aan rijden, kritiek na het WK,met moeite 2 crossen kan winnen? Nu, normaal dat hij geen verlenging verdient maar wel C4.
 • glenn wouters

  5 maanden geleden
  De grote jongens van het WK Ronny? Enkel Pidcock was er niet van de eerste 3. De grote crossers rijden een hele winter. De partime crossers gaan met de prijzen lopen omdat ze veel minder rijden, en dan gaan ze -geheel terecht- naar de weg.
 • Linda Honore

  5 maanden geleden
  Gisteren kon hij weeral niet mee.
 • pierre de smet

  5 maanden geleden
  Liliane Wuyts , als ik me niet vergis loopt zijn contract of in december , maar hij mag wel vroeger vertrekken .