Lars van der Haar.
Volledig scherm
PREMIUM
Lars van der Haar. © BELGA

Lars van der Haar aast op goud tijdens WK veldrijden: “Ik heb niet het gevoel dat ik kan verliezen”

WK veldrijdenMet het wegvallen van viervoudig wereldkampioen cross Mathieu van der Poel zijn op het WK veldrijden alle Nederlandse ogen gericht op Lars van der Haar (30). Die verblikt of verbloost niet van die extra aandacht. Van der Haar zit namelijk al sinds de zomer met het WK in zijn hoofd. “Al in augustus zei ik: ‘als er een kans is om een wereldtitel te pakken, dan is dat misschien dit seizoen’.”

9 reacties

 • peter De ridder

  1 jaar geleden
  Het is eigenlijk en beetje bescheidenloos, Hij mag dat denken maar zeggen is wat anders. Maar al bij al zou ik het hem wel gunnen. Over het algemeen een stille sympathieke jongen. en die bescheidenheid , tja het is en blijft nen hollander he .
 • viaene philippe

  1 jaar geleden
  Hij kan misschien wel gelijk hebben,als 2 honden vechten om een been dan loopt de derde ermee heen,en op de weg kan hij ook een stukje fietsen.
 • frans ornelis

  1 jaar geleden
  het zou mij niet verwonderen want in nederland wetense perfect hoe men en renner kan preparen vor een wedstrijd in het europees kamp -wereld beker in nederland vloog hij en anders was hij maar een renner van de tweede lijn
 • Rudi Pieters

  1 jaar geleden
  Voor wegrenners dat parcour pidcock kan volgens mij niet verliezen
 • Marika Peeters

  1 jaar geleden
  Wauw, wat een hoogmoed en ego om jezelf te profileren met de uitspraak: " heb het gevoel dat ik niet kan verliezen " ! Dergelijke uitspraak hoor je niet van Eli of Pidcock, en is een teken dat sinds hij na 5 jaren weggedeemsterd te zijn, een heropleving heeft...en sindsdien naast zijn kleine schoenen begint te lopen. Nu,gezien hij zich zo spaarde en crossen skipte, zou het een afgang zijn om niet te winnen.