Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Lucinda Brand voor onbepaalde tijd buiten strijd - Muur van Geraardsbergen ook komende jaren niet in de Ronde

9 reacties

 • Jul Cypers

  3 maanden geleden
  Moeten wij nog echt luister er n naar Van gucht, als je nog niet weet wie wereldkampioen werd bij de dames. Gelukkig hebben we nog Herrygers.
 • Paul De Clercq

  3 maanden geleden
  Beste Tomas van basket heb je misschien verstand , t’is uiteindelijk toch maar een spelletje. Met de Muur uit de Ronde te laten ,bewijs je dat je van wielerSPORT absoluut geen kaas gegeten hebt , sorry hoor .
 • Dany Herman

  3 maanden geleden
  De muur zou er altijd moeten in zitten en terug oud parcours ipv de Vandenhautte carousel
 • Gust Vandamme

  3 maanden geleden
  Paniekwielrennen bij Lotto. Misschien mensen met een hoger IQ aanstellen dan bijna-toppers in een ver verleden?
 • Jacques Van De Watering

  3 maanden geleden
  Verdiende promotie in je carrière Kurt. Toen je in 1999 11e werd in de tour was bijna iedereen, zoniet alleman , van de eerste tien gedopeerd. De UCI heeft je nooit het eerherstel gegeven dat je verdiende.
 1. Amateur Gerben Kuypers is opvallendste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthourenhout niet meer aan de orde”
  7

  Amateur Gerben Kuypers is opvallend­ste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthouren­hout niet meer aan de orde”

  Sven Vanthourenhout heeft zijn selectie voor het WK veldrijden in Hoogerheide (3 tot 5 februari) bekendgemaakt. Naast de onbetwiste kopman Wout van Aert zijn dat Belgisch en Europees kampioen Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt, Timo Kielich, Jens Adams, Laurens Sweeck, Toon Vandebosch, Niels Vandeputte en - zoals verwacht - ook Gerben Kuypers.
 2. Op naar aparte categorie voor transgenders na heisa rond Amerikaanse renster? UCI erkent dat het een heikel thema is: “De regels zijn niet perfect”
  PREMIUM
  Veldrijden
  25

  Op naar aparte categorie voor transgen­ders na heisa rond Amerikaan­se renster? UCI erkent dat het een heikel thema is: “De regels zijn niet perfect”

  Tien dagen geleden stond Austin Killips nog op het podium van de cross van Zonnebeke, maar de transgender ‘voldoet’ niet aan de selectiecriteria van de Amerikaanse bond en start zaterdag niet op het WK. De UCI denkt na om in de toekomst een aparte categorie voor transgenders in te voeren om inclusie te bevorderen en competitievervalsing te vermijden.