Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Knokpartij ontsiert triomf Sanne Cant, teammanager Philip Roodhooft geboeid weggeleid

WK VeldrijdenDe euforie in de entourage van Sanne Cant sloeg tijdens de podiumceremonie even om naar doffe ellende. Met dank aan een overijverige - maar lompe - security, die alle realiteitsbesef kwijt was.

169 reacties

 • paul droesbeke

  3 jaar geleden
  Dit was geen security maar een knokploeg
 • Sjonny Martero

  3 jaar geleden
  Als je geen badge hebt en het recht tot toegang opeist mag men je buiten zetten. Als je je natuurlijk boven de veiligheidsagent zet kan je dit meemaken. De mensen zonder badge zijn in fout.
 • Victor OOMS

  3 jaar geleden
  Geen badge, geen toegang punt uit. Maar dat geeft de security niet het recht om zo driest te handelen. Security moeten mensen zijn met verstand en geen vechtmachines.
 • Guido Swerts

  3 jaar geleden
  Het is een feit dat sommige "bewakingsagenten" het niet waard zijn om deze functie te mogen uitoefenen,dat zijn de zogenaamde "cowboy's" of beter gezegd..."rotte appels" die men er best zo snel mogelijk uithaalt..zodat andere onschuldige mensen beschermd zijn tegen zulke vechtersbazen die gretig misbruik maken van hun positie en zich gesteund voelen omdat ze altijd met meerderen terplaatse zijn,dus,badge inleveren aan Binnenlandse Zaken en andere job zoeken!
 • Guido Volkaerts

  3 jaar geleden
  Over de feiten zelf kan ik vanaf hier niet oordelen want ik was er niet bij. Over de aanleiding kan ik dan wel oordelen: Je hebt niet het juiste pasje en je bevind je op een groot internationaal evenement, het WK, dus heb je daar niks te zoeken en moet je daar weg...
 1. De mysterieuze lekke band van Van Aert: “Wout weet niet waar en hoe het hem overkwam”
  Veldrijden
  26

  De mysterieu­ze lekke band van Van Aert: “Wout weet niet waar en hoe het hem overkwam”

  Godgeklaagd, was het, die lekke band van Wout van Aert. De enige, maar dan ook werkelijk de enige topper was hij die met een leegloper kreeg af te rekenen op het WK-parcours in Oostende. Onwaarschijnlijk, vindt ook ploegleider Jan Boven. “Je kan daar heel lang over doorpraten en blijven piekeren achteraf. Maar dat heeft geen zin. Zeker niet omdat Wout zelf niet precies weet waar en hoe het hem overkwam. Bij het opdraaien van de sintelbaan? Zou kunnen. Maar anderen hebben het over een plek eerder op het parcours. Wout kan er echt geen plaats op kleven. Voelde ook niet dat hij lek reed. Hij nam geen onnodige risico’s, deed geen gekke dingen.” Dat ene stomme steentje te veel, dus? “Brute pech, ja. Het is gebeurd. En dus moet je ’t een plekje geven. Maar feit is dat het Wout opzadelde met een frustrerend gevoel.”
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend