Mama Corinne Poulidor en vriendin Roxanne Bertels.
Volledig scherm
Mama Corinne Poulidor en vriendin Roxanne Bertels. © VTM

KIJK. Mama Corinne beleeft nerveuze cross, vriendin Roxanne pinkt traantje weg bij wereldtitel Van der Poel

Opmerkelijk beeld tijdens de cross. Corinne Poulidor, moeder van Mathieu van der Poel, durfde niet naar de wedstrijd te kijken. “Ja, ik was heel nerveus”, klonk het na afloop. Ook vriendin Roxanne Bertels moest een traantje wegpinken.

3 reacties

 • Ludo Arijs

  2 maanden geleden
  Van Aert was zo eerlijk toe te geven en ik hoop dat ze nog vele jaren samen rijden . Ze vergeten ook cuypers ,Iserbit en Van Tournhout niet ook grote crossers !
 • Eddy Nerinckx

  2 maanden geleden
  Idd.eerlijk is eerlijk ,de sterkste vandaag was Mathieu,proficiat!
 • rosita wintein

  2 maanden geleden
  De sterksten heeft gewonnen
 1. Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?
  25

  Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?

  Komend weekend is Hoogerheide het toneel voor de wereldkampioenschappen veldrijden. De apotheose van de crosswinter, met bij de mannen elite het verwachte titanenduel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Heeft u nog geen kennisgemaakt met het parcours? Of weet u niet precies wie (en in welke categorie) aan de start verschijnt? Met onderstaande gids bent u helemaal mee. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de Gouden Cross en kans maken op fantastische prijzen!