Jurgen Mettepenningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Mettepenningen. © Photo News

Jurgen Mettepenningen, ploegmanager van Iserbyt en organisator in Dendermonde: “Dat ik Wout en Mathieu startgeld betaal? Ik kan dat volledig ontkennen”

VeldrijdenJurgen Mettepenningen, ploegmanager van veelwinnaar Eli Iserbyt, heeft van de week ook een ander succesje geboekt. Mettepenningen is organisator van de WB-cross in Dendermonde en daar kruisen Wout van Aert en Mathieu van der Poel voor het eerst deze winter de degens. Spannend is het dan, zegt Mettepenningen, hoe zijn protégé Eli Iserbyt het tegen de grote tenoren gaat doen.

1 reactie

 • Jan Van Bavel

  1 jaar geleden
  Dat klopt niet, we weten het zeker uit betrouwbare bron !!!
 1. Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  31

  Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”

  Winst voor Van Aert in Hamme. Een zege voor Van der Poel in Besançon. De ‘Grote Twee’ zijn klaar voor het WK veldrijden. Het parcours in Hoogerheide is mee uitgetekend door Adrie - vader van Mathieu. Kan dat wel? Onze columnist Niels Albert ziet er geen graten in. “Volgens mij neemt Wout ook probleemloos een balk van 40 centimeter” Wat beslist dan wel over winst of verlies?
 2. Benidorm gekke keuze voor een cross? Nooit eerder liep voorverkoop zo vlot: “Er zijn al 10.000 tickets verkocht. Dat is zot”
  PREMIUM
  Veldrijden
  9

  Benidorm gekke keuze voor een cross? Nooit eerder liep voorver­koop zo vlot: “Er zijn al 10.000 tickets verkocht. Dat is zot”

  Met zijn allen naar Benidorm. Dit weekend krijgt de Spaanse badstad een primeur met een allereerste Wereldbekercross. Dat lijkt nu al een succes te zijn: er zijn al 10.000 tickets verkocht. Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock zijn er alvast bij, hopelijk kan het parcours ook bekoren. “Je weet het nooit, maar het zou héél spannend kunnen worden.”