Jean-Marie Dedecker: “Zonder tegemoetkoming gaat het BK niet door”

VeldrijdenKan het BK veldrijden op 9 januari nog doorgaan? Jean-Marie Dedecker, burgemeester van organiserende gemeente Middelkerke, vraagt een compensatie voor het mislopen van inkomsten nu geen fans toegelaten zijn. “Of het nu van de regering komt of van de wielerbond, het is om het even. Komt de tegemoetkoming er niet, dan gaat het BK niet door.”

22 reacties

 • dirk claeys

  1 jaar geleden
  Groot gelijk, de stadskas is van het volk, en geen volk, geen inkomsten om de gedane uitgaven op te vullen, alle cross organisatoren zouden dit moeten doen, want iedereen legt geld bij van zijn eigen spaarcenten om hun put te vullen! Maar die zo verder en volgend jaar zal de croswereld nog een derde groot zijn!
 • dany tavernier

  1 jaar geleden
  Pure chantage. Als de politiek daar aan toegeeft, dan verliest ze alle geloofwaardigheid. En er blijft daar al niet veel meer van over.
 • geert geldhof

  1 jaar geleden
  Daarvoor betalen wij geen belastingen .
 • Dirk Casseau

  1 jaar geleden
  Als hij tussenkomst vraagt dan is dit wel belastinggeld… dus ieder die akkoord is met hem is bereid om extra belastingen te betalen? Ik in ieder geval niet. Als Middelkerke het wou organiseren hadden ze dit maar moeten voorzien met een verzekering of zo. Nu moet hij niet komen janken.
 • Irene Mengels

  1 jaar geleden
  Moei je toch niet met alles, betaal anders een gedeelte uit je eigen zakken, jullie zijn allemaal een bende zakkenvullers.