Iserbyt wint met overmacht Ethias Cross-opener in Lokeren, Thibau Nys haalt top-10 niet in eerste cross tegen profs

VeldrijdenEli Iserbyt heeft de Rapencross in Lokeren gewonnen. De renner van Pauwels Sauzen-Bingoal haalde het met overmacht in de eerste manche van de Ethias Cross-reeks. De tweede plek was voor Toon Aerts en ook Belgisch kampioen Laurens Sweeck mocht mee op het podium. Thibau Nys, die als eerstejaarsbelofte z’n eerste cross tegen profs reed, haalde de top-10 niet na een verdienstelijke cross.

 1. COLUMN. “Als die rensters vinden dat wat zij bieden voldoende is, geen minuut in beeld komen en toch goed betaald krijgen, dan denk ik: tja”
  PREMIUM
  Veldrijden

  COLUMN. “Als die rensters vinden dat wat zij bieden voldoende is, geen minuut in beeld komen en toch goed betaald krijgen, dan denk ik: tja”

  Acht Nederlandse vrouwen in de top tien van de Koppenbergcross. Van de Belgische dames geen spoor. Onze analist Niels Albert staat in zijn wekelijkse column stil bij de Belgische crossvrouwen. “Cant was altijd een categorie beter dan de andere Belgen. De opvolging is er niet gekomen. Hoelang praten we al over Laura Verdonschot?”
 1. De spectaculaire zege van Beerschot tegen KV Mechelen
  Play

  De spectacu­lai­re zege van Beerschot tegen KV Mechelen

 2. Club komt niet verder dan gelijkspel bij Moeskroen
  Play

  Club komt niet verder dan gelijkspel bij Moeskroen