Eli Iserbyt won in Rosmalen het EK veldrijden.
Volledig scherm
Eli Iserbyt won in Rosmalen het EK veldrijden. © BELGA

Iserbyt verzilvert favorietenstatus en is Europees kampioen veldrijden, Vanthourenhout en Van der Haar mee op het podium

VeldrijdenEli Iserbyt heeft z’n favorietenstatus op het EK veldrijden in Rosmalen verzilverd. Onze 23-jarige landgenoot was na een snelle wedstrijd de betere van Michael Vanthourenhout. Lars van der Haar werd derde. 

16 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  11 maanden geleden
  Was dit EU kampioenschap onderbezet? Ja, maar bij een volle bezetting met o.a. Wout erbij zou Iserbyt ook bij de besten geweest zijn.
 • Rudy De Pauw

  11 maanden geleden
  Europees kampioenschap wat een lachertje,hier beledigd men echte kampioenen mee,zoals Koen Naert Europees kampioen marathon.
 • Benji Witters

  11 maanden geleden
  Wat is dit saai geworden zeg. Denk dat een petanque wedstrijd spannender is. Alle respect voor de Atleten wel. Europees kampioenschap.....
 • Rudy De Pauw

  11 maanden geleden
  Europees kampioenschap,kampioenschap van Vlaanderen,met steeds dezelfde 5 renners.Dit schouwspel is een belediging voor een echte Europees kampioen op de marathon Koen Naert.
 • Freddy Madou

  11 maanden geleden
  Anno 2020 ze noemen dat nog veldrijden, trouwens proficiat aan de winnaar Yserbytje .
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Eli Iserbyt crosst straks met scheurtje in elleboog: "Ik bijt door"
  WK veldrijden
  1

  Eli Iserbyt crosst straks met scheurtje in elleboog: "Ik bijt door"

  Top vijf, is de uiterst voorzichtige ambitie van Eli Iserbyt. Het podium, dat wordt... ellebogenwerk. Letterlijk. "Ik ben maandag nog eens op controle geweest bij een Antwerpse elleboogchirurg. Blijkbaar zit er toch een scheurtje in een gewrichtsband. Door de veelvuldige trainingsarbeid op stage in Spanje moet het wat geïrriteerd zijn geraakt. Dat maakt een topprestatie in principe onmogelijk. Als volleyballer had ik meteen moeten stoppen, zegden de dokters. Op de fiets kan je 't fixeren en valt het mee. Ook mijn fiets op de schouder tillen is geen probleem, want ik ben rechtshandig. Enkel een val kan de zaak verergeren.”