BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Iserbyt komt in WB-manche van Besançon als winnaar uit modderduel met Aerts

VeldrijdenEli Iserbyt heeft de Wereldbekermanche in het Franse Besançon gewonnen. De leider in het klassement profiteerde in de voorlaatste ronde optimaal van een foutje van Toon Aerts, die tweede werd. Bij de vrouwen ging de overwinning naar wereldkampioene Lucinda Brand.

8 reacties

 • Wilfried DE HERT

  1 jaar geleden
  @glenwauters. U minimaliseert. Het gaat niet over een duwtje maar een bewuste actie iemand te laten vallen. In voetbal is dit rood.
 • glenn wouters

  1 jaar geleden
  Het was niet netjes wat Toon deed, laten we duidelijk zijn. Maar de mensen maken er meer drama van dan de 2 renners die er daadwerkelijk bij betrokken waren. Meestal is dat het geval. Volgend weekend dan krijgt Toon misschien een duwtje van Eli, dat hoort allemaal bij de sport. Er gebeurd meer duw en trek werk dan we kunnen zien op tv. Dus niet bagatelliseren, maar ook niet dramatiseren.
 • jean-pierre rejek

  1 jaar geleden
  Wat als Iserbyt door die tackle gevallen was hé T Aerts dat was heel onsporttief .
 • Jonah Kemps

  1 jaar geleden
  Mooi duel, die zogezegde tackle was nu ook weer niet van die aard dat hij Iserbyt over de omheining wij duwen, zoiets gebeurt als een reflex die velen zouden maken lijkt mij.
 • Willy Devroey

  1 jaar geleden
  Aerts heeft zichzelf geen goed gedaan. Heeft nog maar eens getoond dat hij geen sportieve renner is. Vallen en proberen een tegenstander opzettelijk te doen vallen is laag. Hij zit natuurlijk bij een goeie leermeester.