Pidcock won in Kortrijk z'n eerste cross van het seizoen.
Volledig scherm
Pidcock won in Kortrijk z'n eerste cross van het seizoen. © Belga/RV

In de problemen tijdens verkenning, autoritair tijdens race: wereldkampioen Pidcock wint in Kortrijk eerste cross van het seizoen

VeldrijdenTom Pidcock (23) heeft in Kortrijk de tweede manche van de X²O Badkamers Trofee gewonnen. Voor de Britse wereldkampioen is het zijn eerste zege van het seizoen.

13 reacties

 • Willem Seynhaeve

  2 maanden geleden
  Heel juist is wegkoers
 • fred degret

  2 maanden geleden
  Geef mij maar de cross van vorige week , nu was het een snelheidswedstrijd. Vos zal wel een groot kampioene zijn maar toch zie ik ze niet graag bezig constant in het wiel zitten(profiteren) om dan de laatste meters er een sprintje uit te persen , wel gewonnen maar toch zie ik het niet graag.
 • willems michel

  2 maanden geleden
  Slim gereden van Marianne in deze "weg"koers. De naam "veld"rijden onwaardig
 • Robbe Leyssens

  2 maanden geleden
  Als je niet meedoet kan je niet winnen, het was een snelle omloop, morgen is er een andere dag, Eli heeft een goede cross gereden en we mogen chauvinistisch zijn, toch?
 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  Voor de grootste crosser van het moment wacht ik nog even af !! Einde seizoen zal wel de waardemeter zijn . Tussen de drie toppers zal het denk ik afwisselend zijn naargelang de staat van de omlopen . Maar als ik Toon Aerts mag geloven rijdt Van Aert al snoeihard door het zand van Antwerpen , Alhoewel Wout dit tegen spreekt !!