Links: Thibau Nys en zijn vriendin Anna Eikendal.
Rechts: Justin en zijn vrouw Hailey Bieber.
Volledig scherm
Links: Thibau Nys en zijn vriendin Anna Eikendal. Rechts: Justin en zijn vrouw Hailey Bieber. © Instagram/PhotoNews

IN BEELD. Thibau Nys, de Justin Bieber van de cross: “Ik ben geboren uit twee sterren, dus ik zal landen op de maan”

VeldrijdenAls een ware popster streek Thibau Nys neer in Hoogerheide, waar hij zaterdag de wereldtitel pakte bij de beloften. Dat de 20-jarige ‘zoon van’ zich graag piekfijn uitdost, is natuurlijk al even geen nieuws meer. Noem Nys gerust de Justin Bieber van de cross.

8 reacties

 • Daan Goedemé

  1 maand geleden
  Als je zelf tieners hebt snap je dat wel. Vind uwe stijl T. trouwens knap (cool) Buiten dat ge geweldige atleet bent en denk dat velen niet beseffen wat ge daar voor moet doen en laten. Ik ben ieder geval fan. @Sven: tijd voor kledinglijn Nys... mijn zoon zal eerste klant zijn. Tot op de koers :) grts, Jeroen
 • kris deka

  1 maand geleden
  meer streken dan prijzen ..
 • Jaak Casteleyn

  1 maand geleden
  Groot gelijk, doe je ding en leef!
 • Berle Boffums

  1 maand geleden
  Een echt showmanneke. Hopelijk worden zijn prestaties navenant...zoals zijn pa.
 • Ronny Popelier

  1 maand geleden
  De jonge mensen leven en kleden zich nu zo tegenwoordig , wat is hier mis mee . Elk zijn stijl , leven en laten leven. Men kan al weinig verdragen van elkaar tegenwoordig , kritiek en jaloezie ten top. Leer met elkaar leven en zal zo veel aangenamer zijn voor iedereen. Veel succes Thibau, met de wereldtrui, dit zal u ook heel mooi staan.
 1. Exclusieve inkijk in het leven van wereldkampioen Thibau Nys, met zijn 16 tattoos als leidraad: “Als ik een nieuwe heb, kan onze pa er ‘effe’ niet mee lachen”
  PREMIUM
  32

  Exclusieve inkijk in het leven van wereldkam­pi­oen Thibau Nys, met zijn 16 tattoos als leidraad: “Als ik een nieuwe heb, kan onze pa er ‘effe’ niet mee lachen”

  Als de kleren de man maken, dan maken de tattoos Thibau Nys (20). Zijn levensvisie staat integraal op zijn rechterarm. Van een engeltje met een machinegeweer tot een duistere bijbel en een eeuwige veiligheidsspeld: de crosser geeft u een exclusieve rondleiding op z’n eigen huid. “Mijn vriendin Anna wou ook een tattoo, maar ik heb het haar afgeraden. Je plakt geen bumpersticker op een Ferrari.”
 2. Dubbelinterview met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”
  PREMIUM
  12

  Dubbelin­ter­view met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”

  Trainer Marc Lamberts en sportief manager Merijn Zeeman ontbreken zondag in Hoogerheide. “Te veel stress, te weinig overzicht.” In de succeswinter van Wout van Aert (28) zijn zij de stille kracht op de achtergrond. Speciaal voor het WK laten ze toch één keer van zich horen. “Indien we de cross van Wout afnemen, zal zijn voorjaar minder goed zijn.”
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.