Links: Thibau Nys en zijn vriendin Anna Eikendal.
Rechts: Justin en zijn vrouw Hailey Bieber.
Volledig scherm
Links: Thibau Nys en zijn vriendin Anna Eikendal. Rechts: Justin en zijn vrouw Hailey Bieber. © Instagram/PhotoNews

IN BEELD. Thibau Nys, de Justin Bieber van de cross: “Ik ben geboren uit twee sterren, dus ik zal landen op de maan”

VeldrijdenAls een ware popster streek Thibau Nys neer in Hoogerheide, waar hij zaterdag de wereldtitel pakte bij de beloften. Dat de 20-jarige ‘zoon van’ zich graag piekfijn uitdost, is natuurlijk al even geen nieuws meer. Noem Nys gerust de Justin Bieber van de cross.

8 reacties

 • Daan Goedemé

  1 maand geleden
  Als je zelf tieners hebt snap je dat wel. Vind uwe stijl T. trouwens knap (cool) Buiten dat ge geweldige atleet bent en denk dat velen niet beseffen wat ge daar voor moet doen en laten. Ik ben ieder geval fan. @Sven: tijd voor kledinglijn Nys... mijn zoon zal eerste klant zijn. Tot op de koers :) grts, Jeroen
 • kris deka

  2 maanden geleden
  meer streken dan prijzen ..
 • Jaak Casteleyn

  2 maanden geleden
  Groot gelijk, doe je ding en leef!
 • Berle Boffums

  2 maanden geleden
  Een echt showmanneke. Hopelijk worden zijn prestaties navenant...zoals zijn pa.
 • Ronny Popelier

  2 maanden geleden
  De jonge mensen leven en kleden zich nu zo tegenwoordig , wat is hier mis mee . Elk zijn stijl , leven en laten leven. Men kan al weinig verdragen van elkaar tegenwoordig , kritiek en jaloezie ten top. Leer met elkaar leven en zal zo veel aangenamer zijn voor iedereen. Veel succes Thibau, met de wereldtrui, dit zal u ook heel mooi staan.
 1. Dubbelinterview met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”
  PREMIUM
  12

  Dubbelin­ter­view met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”

  Trainer Marc Lamberts en sportief manager Merijn Zeeman ontbreken zondag in Hoogerheide. “Te veel stress, te weinig overzicht.” In de succeswinter van Wout van Aert (28) zijn zij de stille kracht op de achtergrond. Speciaal voor het WK laten ze toch één keer van zich horen. “Indien we de cross van Wout afnemen, zal zijn voorjaar minder goed zijn.”
 2. Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?
  25

  Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?

  Komend weekend is Hoogerheide het toneel voor de wereldkampioenschappen veldrijden. De apotheose van de crosswinter, met bij de mannen elite het verwachte titanenduel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Heeft u nog geen kennisgemaakt met het parcours? Of weet u niet precies wie (en in welke categorie) aan de start verschijnt? Met onderstaande gids bent u helemaal mee. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de Gouden Cross en kans maken op fantastische prijzen!
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.