“Ik voel me op dit moment een ongelooflijke sukkelaar”: Vandeputte en Nys kunnen zich niet verzoenen met zilver en brons

EK veldrijdenMeer goud graag. We vroegen het expliciet in de Belgische medaille-analyse van 2021. Een smeekbede die op het EK veldrijden vooralsnog niet wordt beantwoord. Zilver voor Niels Vandeputte bij de U23, brons voor Thibau Nys. “We hebben het laten liggen”, sloegen ze zich op de VAM-berg allebei voor het hoofd.

72 reacties

 • Ludo Adriaensens

  3 maanden geleden
  Inderdaad, Thibau had het gat moeten laten vallen en niet dichtrijden. Kamp zal nogal gelachen hebben
 • Patrick Devogelaere

  3 maanden geleden
  Knappe reactie van T Nys, zelfkritiek is het begin van elk groot kampioen. .. nu Sven Nys nog bondscoach en succes verzekerd voor de komende jaren.
 • Dirk Van Den Bossche

  3 maanden geleden
  Vandeputte is 3 jaar ouder en laatste kans laten liggen , want bij de Profs zal het er voor hem nooit van komen. Net als een Thimo Kielich , waar je nu ook niets meer van hoort
 • erik faut

  3 maanden geleden
  Nijs had het gat moeten laten vallen en de Nederland laten toe rijden om hem dan na de inspanning te kloppen in de sprint
 • Gerry Cle

  3 maanden geleden
  Heeft Albert ooit voor Nijs gereden? Of Wellens? Vervecken? De Clerck? Thibau is de snelste sprinter, waarom hielp Vandeputte Nijs dan niet?
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.