MDVDP
Volledig scherm
PREMIUM
MDVDP © PN

“Ik hoop dat Mathieu zich goed amuseert”: Christoph Roodhooft duimt voor een winter zonder zorgen voor Van der Poel

VELDRIJDENDoor rugproblemen ging het WK veldrijden in Fayetteville de mist in. Om onduidelijke redenen ging de Tour de France de mist in. En na een incident met twee pubermeisjes in Australië, ging ook het WK op de weg de mist in. Het is de voorbije maanden wat geweest met Mathieu van der Poel (27). Zondag in Hulst rijdt hij zijn eerste cross van de nieuwe winter. “Goesting en plezier” is waar Van der Poel het volgens ploegleider Christoph Roodhooft weer voor doet.

10 reacties

 • Pascal Hoflack

  2 maanden geleden
  Gewoon de beste in alles wat met de fiets te maken heeft, wat een prachtige renner!
 • Kim Jaspers

  2 maanden geleden
  De rug is altijd een week lichaamsdeel zeker als men er ooit al last van heeft gehad. Hopelijk blijft hij van rugzorgen gespaard.
 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Oh neen Adri, dat vergeet ik helemaal niet. Voorbeelden daarvan genoeg gezien het voorbije jaar. Het hangt er allemaal van af hoe je het voorstelt nietwaar? Waarom zou hij zijn voorsprong vergroten en risico's nemen? Het klassement doet er niet toe. Dat noemt men dan diplomatie, haha.
 • Kris Moernaut

  2 maanden geleden
  Je mag iemand zijn rekening niet maken, Matieu is allesbehalve een profiteur, één van de meest emmabele renners in het veld. Feit is dat geboren worden met talent een geluk is, het maximaliseren is wel een verdienste en je bescheiden en respectvol gedragen is de enige manier om dat talent te mogen vertegenwoordigen en dat doet matje zeker.
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Liliane vergeet dat een groots sportman graag zijn knechten de overwinning gunt zoals ook in Ventimiglia en in de Tour. Ook vandaag blijft hij diplomatiek door het geen minuut voorsprong te laten worden..niks gemist dus.