.
Volledig scherm
. © Twitter/Photo News

“I hate it but I love it": Wout van Aert komt daags na WK op sociale media terug op tweestrijd met Mathieu van der Poel

Wat een strijd was het alweer, tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel in het veld van Hoogerheide. Uiteindelijk was het die tweede die op eigen bodem het WK veldrijden won, onze landgenoot baalde als een stekker. Vanochtend postte Van Aert een foto van beide tenoren op het strijdtoneel van Hoogerheide: “I hate it but I love it”, schreef hij erbij. “Ik haat het, maar ik hou ervan.” Een smiley met een traan volgde.

121 reacties

 • van den eeden maria

  2 maanden geleden
  Mooie wedstrijd en mensen wie er ook wint die twee gaan nog wel een aantal koersen winnen soms de één dan weer de ander.
 • Johan Planckaert

  2 maanden geleden
  Hetgeen Van Thorenhout zegt slaat nergens op. Idereen wist dat het serieus wind mee was gisteren. Wie de sprint als eerste aanzette had een grote kans. Onbegrijpelijk dat Wout niet onmiddellijk vertrok. Dus eerste zitten was geen nadeel. Integendeel.
 • Patrick De Couvreur

  2 maanden geleden
  Patrick De Couvreur. Bij het opdraaien naar de finisch moest hij direct beginnen sprinten en moest binnenkant bocht gezeten hebben en Mariootje gedaan hebben zodat VDP hem rechts moest inhalen en dan recht naar de laatste bocht op de baan zodat VDP het gevoel had dat hij ingesloten werd kon er nooit over maar proficiat voor de winnaar .
 • andre christiaens

  2 maanden geleden
  Ik lees dar VDP zijn verzet iets groter was dan dat van Wout. Dit is de rede dat Wout verliest denk ik dan.
 • rudiger lampaert

  2 maanden geleden
  Super spannend, De rapste wint,,er kan maar ééntje de trui nemen en dat is Mathieu deze keer,kon andersom geweest zijn ook? Respect voor alle twee.!
 1. Exclusieve inkijk in het leven van wereldkampioen Thibau Nys, met zijn 16 tattoos als leidraad: “Als ik een nieuwe heb, kan onze pa er ‘effe’ niet mee lachen”
  PREMIUM
  32

  Exclusieve inkijk in het leven van wereldkam­pi­oen Thibau Nys, met zijn 16 tattoos als leidraad: “Als ik een nieuwe heb, kan onze pa er ‘effe’ niet mee lachen”

  Als de kleren de man maken, dan maken de tattoos Thibau Nys (20). Zijn levensvisie staat integraal op zijn rechterarm. Van een engeltje met een machinegeweer tot een duistere bijbel en een eeuwige veiligheidsspeld: de crosser geeft u een exclusieve rondleiding op z’n eigen huid. “Mijn vriendin Anna wou ook een tattoo, maar ik heb het haar afgeraden. Je plakt geen bumpersticker op een Ferrari.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  31

  Onze columnist gelooft op WK niet in de ‘hand van Adrie Van der Poel’: “Je kunt geen parcours voor Mathieu tekenen dat ook Wout niet ligt”

  Winst voor Van Aert in Hamme. Een zege voor Van der Poel in Besançon. De ‘Grote Twee’ zijn klaar voor het WK veldrijden. Het parcours in Hoogerheide is mee uitgetekend door Adrie - vader van Mathieu. Kan dat wel? Onze columnist Niels Albert ziet er geen graten in. “Volgens mij neemt Wout ook probleemloos een balk van 40 centimeter” Wat beslist dan wel over winst of verlies?