Niels Albert ging met onze man het WK-parcours in Oostende verkennen.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Albert ging met onze man het WK-parcours in Oostende verkennen. © Jan De Meuleneir / Photo News

Huisanalist Niels Albert verkent WK-parcours en voorspelt bloedstollend duel: “Waar gaan Wout en Mathieu elkaar hier lossen?”

WK veldrijdenWout of Mathieu? Van Aert of Van der Poel? Huisanalist Niels Albert komt er na de verkenning van het WK-parcours niet uit. Leuk, die brug. Pittig, dat strand. Maar voorts: weinig wat hem van zijn sokken blaast. “Waar gaan ze elkaar hier lossen?”, vraagt hij zich af. “Dit wordt bloedstollend.”

5 reacties

 • MELISSA LAMPAERT

  2 jaar geleden
  Twee super renners,dat de beste mag winnen in strijd en niet door materiaalpech,,en veel geluk aan de andere jongens.!
 • Julien van den brande

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat Wout wint , maar alles zal moeten mee zitten , mag geen foutje maken want Mathieu zal er ook staan , het zal van kleine foutjes en de start afhangen wie er wint. Twee super kerels dat de beste (sterkste) mag winnen ik hoop op een mooie spannende cross.
 • ROGER DEPREZ

  2 jaar geleden
  De parcours zijn ze zijn wat, het moeten altijd geen criteriums omlopen zijn waar men met één fiets toekomt want dan win niet de beste maar de behendigste met dat eeuwig keren en draaien.
 • Albert VERBRUGGEN

  2 jaar geleden
  Sinds wanneer is veldrijden "zandrijden" geworden?
 • Marc Van Leuven

  2 jaar geleden
  wie wint zal een vraagteken zijn, de vorm van de dag speelt maar ook een eventuele slechte passage door het zand. Op basis van wat ze al gepresteerd hebben verdienen ze het allebei maar uiteraard kan er maar één iemand winnen. Moge de beste winnen en hopelijk blijven ze beiden gespaard van alle pech.