Niels Albert ging met onze man het WK-parcours in Oostende verkennen.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Albert ging met onze man het WK-parcours in Oostende verkennen. © Jan De Meuleneir / Photo News

Huisanalist Niels Albert verkent WK-parcours en voorspelt bloedstollend duel: “Waar gaan Wout en Mathieu elkaar hier lossen?”

WK veldrijdenWout of Mathieu? Van Aert of Van der Poel? Huisanalist Niels Albert komt er na de verkenning van het WK-parcours niet uit. Leuk, die brug. Pittig, dat strand. Maar voorts: weinig wat hem van zijn sokken blaast. “Waar gaan ze elkaar hier lossen?”, vraagt hij zich af. “Dit wordt bloedstollend.”

5 reacties

 • MELISSA LAMPAERT

  1 maand geleden
  Twee super renners,dat de beste mag winnen in strijd en niet door materiaalpech,,en veel geluk aan de andere jongens.!
 • julien van den brande

  1 maand geleden
  Ik hoop dat Wout wint , maar alles zal moeten mee zitten , mag geen foutje maken want Mathieu zal er ook staan , het zal van kleine foutjes en de start afhangen wie er wint. Twee super kerels dat de beste (sterkste) mag winnen ik hoop op een mooie spannende cross.
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  De parcours zijn ze zijn wat, het moeten altijd geen criteriums omlopen zijn waar men met één fiets toekomt want dan win niet de beste maar de behendigste met dat eeuwig keren en draaien.
 • Albert VERBRUGGEN

  1 maand geleden
  Sinds wanneer is veldrijden "zandrijden" geworden?
 • Marc Van Leuven

  1 maand geleden
  wie wint zal een vraagteken zijn, de vorm van de dag speelt maar ook een eventuele slechte passage door het zand. Op basis van wat ze al gepresteerd hebben verdienen ze het allebei maar uiteraard kan er maar één iemand winnen. Moge de beste winnen en hopelijk blijven ze beiden gespaard van alle pech.
 1. Eli Iserbyt crosst straks met scheurtje in elleboog: "Ik bijt door"
  WK veldrijden
  1

  Eli Iserbyt crosst straks met scheurtje in elleboog: "Ik bijt door"

  Top vijf, is de uiterst voorzichtige ambitie van Eli Iserbyt. Het podium, dat wordt... ellebogenwerk. Letterlijk. "Ik ben maandag nog eens op controle geweest bij een Antwerpse elleboogchirurg. Blijkbaar zit er toch een scheurtje in een gewrichtsband. Door de veelvuldige trainingsarbeid op stage in Spanje moet het wat geïrriteerd zijn geraakt. Dat maakt een topprestatie in principe onmogelijk. Als volleyballer had ik meteen moeten stoppen, zegden de dokters. Op de fiets kan je 't fixeren en valt het mee. Ook mijn fiets op de schouder tillen is geen probleem, want ik ben rechtshandig. Enkel een val kan de zaak verergeren.”
 1. De 25 goals van topschutter Paul Onuachu
  Play

  De 25 goals van topschut­ter Paul Onuachu

 2. Clement over wel heel vroege wissel van doelpuntenmaker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”
  Play
  Club Brugge
  16

  Clement over wel heel vroege wissel van doelpunten­ma­ker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”

  7 maart