Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News

Huisanalist Niels Albert buigt zich zorgelijk over de toestand van het veldrijden: “Ik vrees dat we het beste hebben gehad”

VeldrijdenVergis u niet. Niels Albert (33) draagt het veldrijden in zijn hart. Dat zal deze winter méér dan eens blijken in zijn vaste column op dinsdag. Het belet hem niet om de vinger in een gapende wonde te leggen. “Ik heb het gevoel dat we de hoogdagen van de cross hebben gehad.”

12 reacties

 • dirk claeys

  2 jaar geleden
  De media hebben erheen vetpot van gemaakt ! Elke week drie a vier crossen! Onbetaalbarecstartgelden! Maar twee beste geven er de brui aan omdat hun meeste centen elders te verdienen zijn ! En de rest de elite is maar de afdronk van de wijn de most! De cross zal stilaan doodbloeden wegens gebrek aan publiek, sponsers gaan afhaken en dan is einde nabij! Tot ooit weer een superster eraan komt! Ooit!
 • Jan De Vos

  2 jaar geleden
  Niet meer en niet minder dan andere jaren
 • Gerrit gasthuis

  2 jaar geleden
  ja het is een kermisgedoe
 • Anthony Peeters

  2 jaar geleden
  Er ontbreekt ook een persoonlijkheid zoals een Wellens, Nys, Albert en dan nog zonder de 2 beste die wel die persoonlijkheid hebben dan trekt het echt op niks meer! De cross kan alleen gered worden door 2 jonge renners die super zijn en elkaar het moeilijk kunnen maken en dan ook nog eens hun gedacht durven zeggen!
 • guy matheussen

  2 jaar geleden
  het is dan ook nooit een wereldsport geweest. je kon hoogstens wereldkampioen van vlaanderen worden, want van der poel woont ook in vlaanderen.
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne