Toon Aerts, Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout: kunnen zij Van Aert het vuur aan de schenen leggen in Lombardsijde.
Volledig scherm
PREMIUM
Toon Aerts, Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout: kunnen zij Van Aert het vuur aan de schenen leggen in Lombardsijde. © Photo News

Hoop doet leven voor Van Aerts’ concurrenten (ook al is het maar 1%): “Natuurlijk kan ik Van Aert verslaan. Als alle sterren gunstig staan. Én de maan. Én Mars”

BK veldrijden“99%”, schat Jurgen Mettepenningen de titelkansen in van Wout van Aert, zondag op het BK veldrijden in Middelkerke. Blijft over: één procentje ijdele hoop, gedragen door drie outsiders voor het geval Van Aert met haar en huid wordt verslonden door een tienkoppig monster dat plots opdoemt uit de Noordzee. Je weet maar nooit… Van “hooguit zilver” over “ik ga ervan uit dat hij gewoon niet te kloppen is” tot “ik hoop dat z’n voorsprong onder de minuut blijft”; de drie outsiders over hun titelkansen.

15 reacties

 • Peeters Francis

  4 maanden geleden
  Aan de cross zal weeral niks te zien zijn. WvA rijd 10 crossen, schept een pak poen om dan de Belgische trui thuis in de kast te hangen tot begin december 2022.
 • Rita Prosse

  4 maanden geleden
  Wat een mentaliteit. Je moet zeggen ik win!!
 • Pieter Verhulst

  4 maanden geleden
  Ze zijn wel ambitieus.
 • Eric Van Ginhoven

  4 maanden geleden
  Wout is in principe niet te verslaan. 🤔 of ze moeten het doen als paardenrennen. Geef hem gewicht in zijn achter zak.😅
 • joeri gielen

  4 maanden geleden
  Het moet nog altijd gereden worden.
 1. Drievoudig wereldkampioen veldrijden Erwin Vervecken ziet een Brit de wereldtitel pakken: “Pidcock is dé topfavoriet”
  Gouden Cross
  10

  Drievoudig wereldkam­pi­oen veldrijden Erwin Vervecken ziet een Brit de wereldti­tel pakken: “Pidcock is dé topfavo­riet”

  Vanavond begint met de Mixed Team Relay het WK veldrijden in het Amerikaanse Fayetteville. Drievoudig wereldkampioen Erwin Vervecken verwacht dat het een spannende wedstrijd wordt bij de elite mannen, maar voor hem is Pidcock wel dé grote favoriet. Ben je het eens met Vervecken of denk je er helemaal anders over? Doe dan nog snel mee met de Gouden Cross. Je hebt tot morgenavond 20 uur de tijd om een ploegje te maken of je team nog aan te passen.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.