Eli Iserbyt en Marianne Vos.
Volledig scherm
Eli Iserbyt en Marianne Vos. © Belga

Hoe is het met jouw Gouden Cross-ploeg gesteld? Vijf conclusies na het Amerikaanse drieluik

Gouden CrossHet Amerikaanse drieluik in de Wereldbeker veldrijden zit erop. Gisteren trokken Eli Iserbyt en Marianne Vos aan het langste eind in Iowa. Welke conclusies kunnen we trekken na de veldritten in Waterloo, Fayetteville en Iowa? Wij sommen ze voor jou op en helpen je zo met eventuele transfers voor jouw Gouden Cross-ploeg. 

0 reacties

 1. Gianni Meersman analyseert de start van het veldritseizoen en kijkt vooruit : “Als iemand de grote drie kan kloppen, is het Eli Iserbyt”
  Gouden Cross
  12

  Gianni Meersman analyseert de start van het veldritsei­zoen en kijkt vooruit : “Als iemand de grote drie kan kloppen, is het Eli Iserbyt”

  Gianni Meersman was tot eind vorig seizoen ploegleider bij Pauwels Sauzen-Bingoal. Dit jaar is hij minder in het veld te zien, omdat Meersman koos voor een avontuur als ploegleider bij Alpecin-Fenix. Bij de ploeg van de gebroeders Roodhooft is hij actief op de weg, maar hij volgt het veldritwereldje nog op de voet. Meersman geeft in een interview extra tips voor jouw Gouden Cross-ploeg.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.