Het trieste veldritafscheid van Nicolas Cleppe, amper 25 en ontgoocheld in Sven Nys: “Ik zag hem 2 keer in de week, maar hij zei nooit iets”

VeldrijdenEen speciale middag was het ook voor Nicolas Cleppe. De crosser kreeg geen nieuw contract bij z’n ploeg Telenet Baloise Lions en ook elders vond hij geen onderdak. Voor de periode vanaf 1 januari heeft hij geen werkgever en het ziet er dus naar uit dat hij z’n fiets aan de haak moet hangen. 

87 reacties

 • Maria Briers

  2 weken geleden
  Als Sven Nijs niet tegen je spreekt dan zal je het wel voelen aankomen zeker. Dan weet je het. Dan is het tijd om een andere ploeg te zoeken of iets anders. Men moet ook het vertrouwen krijgen in een team, zo ook op het werk. Men moet zich goed voelen om het even wat men doet, anders lukt het niet. Jammer dat het zo moet gaan. Zo gaat er misschien weeral een talent verloren, toch?
 • Pieter De Ruyter

  3 weken geleden
  @ Danny Meulders,niet verschieten dat iemand als Cleppe 250 euro startgeld vangt en een twintigste plaats in een wereldbeker is 500 euro,in een gewone cross 50 euro.Dan moet hij maar 1500 euro loon krijgen per maand als er ieder maand 1000 euro bij komt,ik gellof niet dat voegers 2500/maand krijgen.
 • danny meulders

  3 weken geleden
  een goede voeger verdient meer geld dan een mee rijder in het peleton die alleen dient om de hoop te vergroten , of ga er maar eens 1 zoeken die binnen de maand uw huis kan komen voegen zoals het moet ! alleen het enige verschil die staat maandag smorgens niet in de sportuitslagen maar op zijn stelling
 • Jean Emare

  3 weken geleden
  Prestaties is 1.. marketing 2. Als hij op media 10000 supporters kan plaatsen vind hij gegarandeerd een nieuw team. Verder als je geen klepper bent, richt je je op bepaalde klassementen of wedstrijden. Zo simpel is het.
 • ivan van malder

  3 weken geleden
  Je moet het verhaal altijd van beide kanten horen en dan nog .... Gelukkig Nieuwjaar aan iedereen !!!
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"