Tom Pidcock.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Pidcock. © Photo News

Het nieuwste multitalent Tom Pidcock (21) wil alles en hij wil het tegelijk: “Enorm project waar we naartoe werken”

VeldrijdenTom Pidcock (21) is ambitieus en ongeduldig. Hij wil alles en hij wil het tegelijk. De winnaar van de Baby Giro droomt al van de Strade Bianche en de Ardennenklassiekers. Hij wil in Tokio tegen Mathieu van der Poel mountainbiken met olympisch goud als inzet. En straks wil hij ook wereldkampioen veldrijden worden. Pidcock, het nieuwste multitalent. “Het is een enorm project waar we naartoe werken.” 

4 reacties

 • Carlo Pollart

  3 maanden geleden
  Tom is de ENIGE die Matthieu kan evenaren, hij heeft alles mee: hij is minstens even multi-talented, is zelfs wendbaarder want kleiner, klimt allicht zelfs beter (in het veld) èn vergeet niet: is nog eens 5 jaar jonger! Ik zie later enkel.. Thibau Nys met hem wedijveren om de zege(s).
 • Ludwig Janssens

  3 maanden geleden
  Het nieuwste multitalent?? Is al jaren een van de betere jongeren in zowel cross wegrijden als bmx. Zo wat de verbeterde versie van Van Der Poel. Ons talent evenepoel geef ik toch weinig kans tegen die kleine engelsman.
 • Gerard Akkermans

  3 maanden geleden
  Chapeau!! Der is nog geen belg met zoveel ambitie!
 • Bjorn Robberechts

  3 maanden geleden
  Ik heb in deze jongen al heel lang veel potentieel gezien. Iemand om zeker in het oog te houden!
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"