Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Het laatste woord is voor de wereldkampioen: Mathieu van der Poel sluit 2020 af met zege in Bredene

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft 2020 afgesloten met een overwinning in de Ethias Cross van Bredene. De wereldkampioen haalde het in de Ereprijs Paul Herygers voor Toon Aerts en Michael Vanthourenhout. Wout van Aert, die Van der Poel zondag nog klopte in Dendermonde, reed niet mee.

17 reacties

 • Lucas Balieu.

  2 jaar geleden
  Wat reageren hier bitsig op van der Poel, ben blij dat er zo een coureur nog mee doet aan het veldrijden. Zijn paspoort is toch niet de aanleiding voor zulke naïviteit, mag ik hopen!
 • René Pijnacker

  2 jaar geleden
  De nummer 3 van Namen stapte af in Dendermonde mijnheer Jacobs. Ik vind dat ook een hele goede, maar de modder fans blijkbaar niet.
 • Marcel Bontinck

  2 jaar geleden
  Had het hier zo hard geregend als in Dendermonde was er nog meer te lopen.
 • Els Martin

  2 jaar geleden
  Wat een topper deze VdP...
 • Chris Jacobs

  2 jaar geleden
  De nummer 2 en 3 uit Namen waren er niet he mijnheer pijnacker en cross is modder niet een snelheidsparcours zoals in zolder dat bewijzen de kijkcijfers nogmaals : zondag was best bekeken cross : mensen willen moddercrossen zien geen snelheidswedstrijd met 100 bochten .
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.