BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Het draait vierkant bij Thibau Nys: “Ik voel me beter dan ooit. Waarom het niet lukt, is een raadsel”

VeldrijdenHet is een vreemde vaststelling: Thibau Nys (19) wint deze winter prijs na prijs — Jonge Flandrien, Beste Jongere op de Kristallen FietsBelofte van het Jaar op het Sportgala — maar op de fiets draait het vierkant. Geen prijzen daar. “Ik weet niet wat er scheelt. Ik weet alleen dat het goed komt.”

32 reacties

 • Johan Maddens

  5 maanden geleden
  Thibau is 19 jaar . Wat verwachten jullie hieronder .Dat hij al Iserbyt , Aerts , En de rest overklast .Deze mannen zijn 5 jaar ouder .
 • Gerry Cle

  5 maanden geleden
  Het komt goed. Iemand met zoveel talent komt altijd bovendrijven. Jammer dat zoveel 'kenners' hier deze vormdip gebruiken om nog meer op u te schieten enkel en alleen omwille van je vader.
 • XAVIER LAMBRECHT

  5 maanden geleden
  Ze (vooral de papa) hebben Thibau veel te snel en heel hoog gehoffen dat er niks meer van gaat in huis komen. Bezwijken onder de immense druk heet dat. Het is de schuld van zijn entourage.
 • roger goddeeris

  5 maanden geleden
  Wil teveel ineens maar zal nooit een uitblinker worden heeft het nadeel van zijn afkomst tegen.
 • André Christiaens

  5 maanden geleden
  @Jan Verheyen, je vergeet nog enkele, zoals Pontany en Groenendaal. Ze verdoen hun krachten aan hun lief, eens in de maand kan geen kwaad, maar dagelijks of wekelijks is moorden voor een atleet. Maar ja geef maar gas Thibou, je hebt al meer bekomen dan de meeste zeveraars hier.