Quinten Hermans oppermachtig in Fayetville.
Volledig scherm
Quinten Hermans oppermachtig in Fayetville. © BELGA

Hermans wint tweede Wereldbekermanche in Verenigde Staten voor Iserbyt en Vanthourenhout

VeldrijdenTweede van drie Wereldbekermanches in de Verenigde Staten. Onze landgenoot Quinten Hermans (Tormans-Circus) toonde zich in zware omstandigheden de sterkste in Fayetteville (Arkansas) op het parcours waar in januari het WK plaats zal vinden. Zondag volgt de derde en laatste wereldbekerwedstrijd in Iowa vooraleer de renners naar het Belgische Zonhoven verhuizen. 

4 reacties

 • LEEN Floin

  1 week geleden
  Gefeliciteerd Quinten ! Ik gun het je van harte en hoop dat je nog veel crossen wint ! Je bent verdorie ook een sterk wegrenner !
 • pierre de smet

  1 week geleden
  Ben blij voor Quinten heeft het al moeilijk genoeg gehad , en wat mij betreft mag hij nog voor crossen winnen , liever hem dan die van Pauwels sauzen .
 • Liliane Wuyts

  1 week geleden
  Dikke proficiat voor Quinten. Hij heeft zich in de giro ook goed laten opmerken. Klimmen kan hij zeker.
 • Mieke Ponet

  2 weken geleden
  Proficiat Quinten doe zo verder.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.