Belgian Wout Van Aert celebrates as he crosses the finish line to win the men's elite race at the Belgian national championships cyclocross, Sunday 14 January 2018 in Koksijde.
BELGA PHOTO DAVID STOCKMANlea nouveaux
Volledig scherm
Belgian Wout Van Aert celebrates as he crosses the finish line to win the men's elite race at the Belgian national championships cyclocross, Sunday 14 January 2018 in Koksijde. BELGA PHOTO DAVID STOCKMANlea nouveaux © BELGA

HERBELEEF de beklijvende strijd om de Belgische titel, met Wout van Aert als logische winnaar

BK VeldrijdenHoogdag in veldritland. Nadat gisteren de nieuwelingen en juniores door het Koksijdse zand ploeterden, doen vandaag de beloften en elites een worp naar de tricolore trui. Wie wordt de eerste triomfator van de dag? Grijpt Sanne Cant haar negende titel? En kan iemand Wout van Aert het vuur aan de schenen leggen? Mis in deze live geen seconde van het Belgisch kampioenschap veldrijden! 

9 reacties

 • marc ledure

  5 jaar geleden
  Hij zal vandaag zo niet belachelijk doen in Otegem. Ivo Tofs !!! super dag ???? . Zonder tegenstand. Vandaag gaan we eens zien in Otegem hij haat weer zo belachelijk gemaakt worden of hij groot is van Van der Poel. Hij zal daar niet zweven .
 • ronny verachtert

  5 jaar geleden
  alle het klein kindje is weer blij
 • ivo torfs

  5 jaar geleden
  Als Wout een super dag heeft hoop ik dat hij de rest niet belachelijk maakt en dat hij ook eens aan de supporters denkt.
 • Jan Van Denbroucke

  5 jaar geleden
  Kortrijkse zand? Ik dacht dat het BK cx in Koksijde werd gereden?
 • Jacques Deschryvere

  5 jaar geleden
  Cant zal weer super zijn als enige betaalde prof,de rest heeft gisteren nog gewerkt,ov vrijdag les gegeven.
 1. Op naar aparte categorie voor transgender personen na heisa rond Amerikaanse renster? UCI erkent dat het een heikel thema is: “De regels zijn niet perfect”
  PREMIUM
  Veldrijden
  25

  Op naar aparte categorie voor transgen­der personen na heisa rond Amerikaan­se renster? UCI erkent dat het een heikel thema is: “De regels zijn niet perfect”

  Tien dagen geleden stond Austin Killips nog op het podium van de cross van Zonnebeke, maar de trans vrouw ‘voldoet’ niet aan de selectiecriteria van de Amerikaanse bond en start zaterdag niet op het WK. De UCI denkt na om in de toekomst een aparte categorie voor transgender personen in te voeren om inclusie te bevorderen en competitievervalsing te vermijden.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.