Geen sleutelbeenbreuk maar subluxatie voor Thibau Nys, die toch nog lijkt te mogen hopen op deelname aan WK

VeldrijdenDe wereldbekerwedstrijd in Flamanville moet hij links laten liggen, maar Thibau Nys heeft de hoop op deelname aan het WK in het Amerikaanse Fayetteville nog niet opgegeven. Hij ontsnapte vanmiddag aan een nieuwe sleutelbeenbreuk op het BK voor beloften in Middelkerke. Binnen een tiental dagen herbekijkt het team hoe zijn herstel van een AC subluxatie evolueert.

59 reacties

 • Hendrik Peetersen

  6 maanden geleden
  Proficiat aan al diegene die door hadden dat het komedie en aanstellerij was, ze hebben gelijk gekregen.
 • François THIJS

  6 maanden geleden
  Ik werd tijdens de wedstrijd de naam van Thibau ook meer dan moe. Natuurlijk kan de jongen daar zelf niets aan doen. Maar het leek wel of de commentatoren hem als ijkpunt gebruikte om de prestaties van de andere jongens tegen af te wegen. Dat verdienden de eerste drie zeker niet.
 • Karel Van Beeck

  6 maanden geleden
  Ongeveer 35 keer werd Nys zijn naam genoemd tijdens het BK. Dat is ongeveer om de 90 seconden. En dat voor iemand die rond de 10 plaats reed en er dan ging bij liggen. Proficiat Verstrynge.
 • Arie De Preter

  6 maanden geleden
  En wereldkampioen wordt….
 • Stroobants Alexander

  6 maanden geleden
  Kan niet mee als er nog goede mee rijden. Opgeven is dan een optie.
 1. Het wil niet lukken voor Iserbyt op de mountainbike: out met rugpijn en voorlopig geen wedstrijden
  Wielrennen
  2

  Het wil niet lukken voor Iserbyt op de mountainbi­ke: out met rugpijn en voorlopig geen wedstrij­den

  De mountainbikecampagne van Eli Iserbyt (24) komt niet van de grond. Iserbyt gaat door een rugblessure enkele weken uit competitie. De eindwinnaar van de recentste Wereldbeker veldrijden zal daardoor zeker de wereldbekermanche mountainbike in Nove Mesto en zijn eerste wegwedstrijden missen, maar de voorbereiding op het veldritseizoen komt niet in het gevaar: “De dokters hebben me verzekerd dat alles weer goed komt.”