Gaat Superprestigecross van Heusden-Zolder nog door zonder volk? “Dit komt hard binnen, we zijn dupe van gedrag voetbalfans”

VeldrijdenKan de Superprestigecross in Heusden-Zolder wel nog doorgaan zonder fans? Het overlegcomité besliste dat er geen sport meer kan plaatsvinden met toeschouwers. Een streep door de rekening voor de organisator Koen Monu, die morgen bekijkt of de wedstrijd wel nog kan plaatsvinden. 

5 reacties

 • roger goddeeris

  1 jaar geleden
  Lekker uitzenden men ziet veel meer en beter en bovenop goedkoper.
 • Jonah Kemps

  1 jaar geleden
  Was te denken onze ministers doen altijd de buurlanden en vooral frankrijk na omdat ze niet zelf kunnen nadenken. Al maar goed dat ze ook maar navenant betaald worden natuurlijk… Er zal niet veel meer gecrosst worden vanaf begin januari de veldritten van volgende week kunnen ze wellicht niet meer annuleren omdat ze al opgebouwd zijn maar de rest zal wel afgelast worden ook het BK denk ik.
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Verluchten is het mooiste woord dat Mr.Van Ranst heeft uitgevonden, maar nu moet iedereen weeral warmtjes en braaf in zijn broeikast kruipen. Waar doe je nu het virus op? met iemand aan te raken - in zijn omgeving zijn - iemand kussen en bij iemand slapen.
 • dieter devreze

  1 jaar geleden
  Het probleem is niet de supporters op zich in open lucht, maar het gezuip voor en achteraf waarbij mensen teveel te dicht zijn. Vermijd gewoon alle concentraties van mensen.
 • Yana Rutte

  1 jaar geleden
  Tuurlijk, pak ook dat maar af. In putteke winter buiten in de wind... hoog risico op besmetting he! Heusden-Zolder, is dat niet een GOED (sic) bestuur? Gedreven, open, eerlijk, degelijk? Maar niet voor sportliefhebbers blijkbaar...