Eli Iserbyt in Boom.
Volledig scherm
Eli Iserbyt in Boom. © Photo News

Feest voor Pauwels Sauzen op De Schorre in Boom: Iserbyt wint voor Vanthourenhout, Van Aert vierde

VeldrijdenEli Iserbyt heeft de Superprestigecross in Boom gewonnen. De Europese kampioen veldrijden haalde het na een zware wedstrijd voor ploegmaat Michael Vanthourenhout. Toon Aerts werd derde, Wout van Aert finishte als vierde. Iserbyt blijft leider in het klassement. 

2 reacties

 • BART ROTTY

  4 maanden geleden
  Volgens mij is Wout redelijk op niveau maar hoe Iserbyt en Vanthounenhout ineens alles aan flarden rijden.... Eens te rade gegaan bij sluwe vos De Clercq ?
 • Freddy van Puymbrouck

  4 maanden geleden
  Wout wil mooie duels met vdPoel maar dan zal het toch veel harder moeten gaan dan vandaag. Hij rijd op het niveau van de laatste jaren en dat is bijlange niet genoeg om Iserbyt, Vanthourenhout en Aerts te kloppen. Ik ben benieuwd voor volgende week als Mathieu terugkeert, als die op zijn niveau van vorig seizoen rijd kunnen ze het allemaal schudden.
 1. Eli Iserbyt crosst straks met scheurtje in elleboog: "Ik bijt door"
  WK veldrijden
  1

  Eli Iserbyt crosst straks met scheurtje in elleboog: "Ik bijt door"

  Top vijf, is de uiterst voorzichtige ambitie van Eli Iserbyt. Het podium, dat wordt... ellebogenwerk. Letterlijk. "Ik ben maandag nog eens op controle geweest bij een Antwerpse elleboogchirurg. Blijkbaar zit er toch een scheurtje in een gewrichtsband. Door de veelvuldige trainingsarbeid op stage in Spanje moet het wat geïrriteerd zijn geraakt. Dat maakt een topprestatie in principe onmogelijk. Als volleyballer had ik meteen moeten stoppen, zegden de dokters. Op de fiets kan je 't fixeren en valt het mee. Ook mijn fiets op de schouder tillen is geen probleem, want ik ben rechtshandig. Enkel een val kan de zaak verergeren.”
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne