BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Feest voor Baloise Trek Lions in Lille: na Brand wint ook Aerts de Krawatencross na lange solo

VeldrijdenTopdag voor de Trek Baloise Lions in Lille. Nadat Lucinda Brand (32) eerder op de dag bij de vrouwen de Krawatencross won, volgde Toon Aerts (28) enkele uren later het goede voorbeeld door op zijn beurt een straffe solo af te ronden.

9 reacties

 • eric reynebeau

  5 maanden geleden
  Pim Ronhaar ,Toon Aerts en Lucinda Brand winnen en podiumplaatsen voor LarsVan Der Haar en Thibau Nys niet slecht zou ik zeggen. @ Manse Williby. Op het WK haalde Lucinda zilver, Lars zilver, Thibau brons en Shirin zilver. 4 medailles voor Baloise Trek.
 • Gerry Cle

  5 maanden geleden
  In dergelijke zware crossen is Toon Aerts altijd top. Deze cross was haast het tegengestelde van het WK.
 • Manse Williby

  5 maanden geleden
  Op het WK Bk was het veel minder voor Baloise Trek, en nu veel bla bla
 • Rik Cappelle

  5 maanden geleden
  Correct Seppe.
 • Wilfried Suys

  5 maanden geleden
  Als je Brand en Aerts vermeld doe dan ook de moeite van Pim Ronhaar te citeren. Die heeft toch ook gewonnen bij de beloften!! Graag correct verslag geven!! Wilfried Suys
 1. “Verstrynge en Wyseure hadden de ballen aan hun lijf moeten hebben om het meteen te vertellen tegen de ploeg en Wellens”
  PREMIUM
  Veldrijden
  25

  “Verstrynge en Wyseure hadden de ballen aan hun lijf moeten hebben om het meteen te vertellen tegen de ploeg en Wellens”

  “Ik begrijp Bart Wellens, die vindt dat hem een mes in de rug is gestoken.” Ook onze analist Niels Albert kan niet voorbij de transfersoap rond veldrittalenten Emiel Verstrynge (20) en Joran Wyseure (21): “Die gasten hadden meer respect kunnen tonen.” Hij ziet er echter ook een mogelijkheid in voor gevestigde namen als Sweeck en zelfs Aerts.
 2. Fien Maddens, de sterke vrouw achter Eli Iserbyt: “Bij een sporter moet het snel gaan: na anderhalve maand woonden we samen”
  Veldrijden
  13

  Fien Maddens, de sterke vrouw achter Eli Iserbyt: “Bij een sporter moet het snel gaan: na anderhalve maand woonden we samen”

  Eén etentje en één keer blijven slapen, en het was geklonken. Eli Iserbyt (24) won de hoofdprijs: een lief, een kok, een manager, een steun, een toeverlaat. Alles voor de prijs van één. Fien Maddens (23) praat heerlijk vrijuit: over leven met een topatleet, over druk op het WK, over kritiek die kwetst. “Ik heb een olifantenvel nodig, maar dat heb ik niet.”