Instagram
Volledig scherm
© Instagram

"Families en huwelijken kapot maken kan hij als de beste, nu de sport nog en de cirkel is rond": broers Wellens woest op ex-mentor Van Kasteren

VeldrijdenHet vertrek van Emiel Verstrynge (20) en Joran Wyseure (21) bij Tormans zorgt voor veel opschudding in veldritland. Nadat Jan Tormans en Patrick Lefevere, die het duo zien vertrekken naar Alpecin-Fenix, al uithaalden naar makelaar Hans van Kasteren, heeft nu ook Bart Wellens cynisch gereageerd. Wellens - huidig ploegleider van beide renners - vindt dat de twee een mes in zijn rug steken.

52 reacties

 • Jan Van Bavel

  4 maanden geleden
  Laat dat mes maar zitten, dat hoort daar thuis.
 • Wendy Paridaens

  5 maanden geleden
  De jongens kiezen zelf waar ze naartoe gaan. Bart en Geert moeten niet spreken over een boemerang en mes in de rug. Ze vergeten wat ze zelf soms doen met anderen. Eerlijk gezegd deze twee jongens hebben ook veel gehad aan de bondscoach. Ze kwamen ook naar elke training van de nationale ploeg. Dus geef niet alle krediet aan Wellens. Er is ook een keerzijde aan het hele verhaal. Beide heren hebben ook hun eigen team achtergelaten voor andere oorden op te zoeken. Dat vergeten ze misschien ook.
 • Moreno Tecchio

  5 maanden geleden
  Het is altijd het zelfde 2 kampen 2 meningen 2 discussies . Gelukkig kunnen renners nog zelf beslissen om te gaan waar ze willen , in het voetbal teken je vandaag hier en morgen speel je totaal ergens anders omdat de ploeg waar jij getekend hebt beslist heeft jou uit te lenen of te verkopen met winst . Dat is moderne mensenhandel . Dat deze praktijken maar nooit in het wielrennen komen .
 • patrick isenborghs

  5 maanden geleden
  glenn wouters dat is nu net verschil , de gebr roodhoofd vissen renners op die elders buiten gezwierd zijn & nergens nog aan de bak konden , en sommige met succes . Bij lefevre moet je presteren of winnen of je kan je boeltje pakken zoals hij in het verleden al deed met vele van zijn toprenners .En dat hij nu perse met een crossteam wil in zee gaan is dat hij eindelijk zijn ogen geopend heeft dat bij die crossers ook toprenners op de weg rondrijden iets dat de gebr roodhoofd al jaren wisten.
 • monique bolen

  5 maanden geleden
  Volgens mijn weten zijn Verstynghe en Wyseure geen profrenner dus als ze een profcontract kunnen tekenen zijn ze vrij te gaan waar ze zelf willen daar is bij deze niets verkeerd aan.
 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?