Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Europees kampioen Van der Haar wint in Tabor na hogesnelheidscross, Iserbyt strandt op tweede plaats

VeldrijdenEuropees kampioen Lars van der Haar heeft nu ook gewonnen in Tabor. De Nederlander zette de zesde manche in de Wereldbeker naar zijn hand na een mooi duel tegen Eli Iserbyt, die leider in het klassement blijft. Quinten Hermans werd derde.

11 reacties

 • Marc De Baere

  2 maanden geleden
  Vanwaar komt die ineens??? 3 jaar niet gezien .toch proficiat met uw 2 knappe en verdiende overwinningen.
 • Monique Asaert

  2 maanden geleden
  Zijn medicatie zal terug beginnen werken.
 • Freddy Madou

  2 maanden geleden
  Na 5 jaar geen platte prijd gereden plots superman geworden Europees kampioen en Tabor ook de beste , en niet kunnen plassen bij de controle , die Van Der Haar is outstanding blijkbaar.
 • mutley dastardly

  2 maanden geleden
  Wat als VDP van start gaat gaan...
 • Lynn Maes

  2 maanden geleden
  Vanwaar komt die opeens 2jaar onzichtbaar dat kan tot niet
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 3. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.