Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Europees kampioen Van der Haar wint in Tabor na hogesnelheidscross, Iserbyt strandt op tweede plaats

VeldrijdenEuropees kampioen Lars van der Haar heeft nu ook gewonnen in Tabor. De Nederlander zette de zesde manche in de Wereldbeker naar zijn hand na een mooi duel tegen Eli Iserbyt, die leider in het klassement blijft. Quinten Hermans werd derde.

11 reacties

 • Marc De Baere

  2 maanden geleden
  Vanwaar komt die ineens??? 3 jaar niet gezien .toch proficiat met uw 2 knappe en verdiende overwinningen.
 • Monique Asaert

  2 maanden geleden
  Zijn medicatie zal terug beginnen werken.
 • Freddy Madou

  2 maanden geleden
  Na 5 jaar geen platte prijd gereden plots superman geworden Europees kampioen en Tabor ook de beste , en niet kunnen plassen bij de controle , die Van Der Haar is outstanding blijkbaar.
 • mutley dastardly

  2 maanden geleden
  Wat als VDP van start gaat gaan...
 • Lynn Maes

  2 maanden geleden
  Vanwaar komt die opeens 2jaar onzichtbaar dat kan tot niet
 1. Thibau Nys ontvangt trofee van Jongere van het Jaar na deugddoende rentree: “Deze krijgt een mooi plaatsje naast die van vorig jaar”
  Play
  Veldrijden
  11

  Thibau Nys ontvangt trofee van Jongere van het Jaar na deugddoen­de rentree: “Deze krijgt een mooi plaatsje naast die van vorig jaar”

  Thibau Nys heeft na de Flandriencross van Hamme zijn officiële Kristallen Fiets-exemplaar als beste Jongere van het Jaar in ontvangst mogen nemen. “Een tweede wiel om erbij te zetten, ik ben heel tevreden”, klinkt het bij Nys, die de trofee een tweede jaar op rij won. Volgende week verdedigt hij mee de Belgische eer op het WK veldrijden in Fayetteville.