Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Emiel Verstrynge doet wat van Thibau Nys werd verwacht: “Ik kon starten zonder druk: een groot voordeel”

VeldrijdenEen eerstejaarsbelofte die meteen zijn mannetje staat in het veld? Emiel Verstrynge (19) doet deze winter wat eigenlijk van leeftijdsgenoot Thibau Nys werd verwacht. “Hij stond veel meer onder druk.”

16 reacties

 • H. Anckaert

  8 maanden geleden
  Kan Thibo eraan doen dat hij de zoon is van...? Het is eerder moeilijker voor hem dan dat er sommigen denken! Het gaat ze beiden goed zo dat we de NL hegemonie wat kunnen doorbreken! Hoewel ik geniet van de koers als de 2 tenoren meerijden. Altijd strijd en in de meeste gevallen pas gereden als de één of de ander iets voorheeft!! Super toch!
 • Gerard Van Roey

  8 maanden geleden
  Emiel verdiende ongetwijfeld zijn selectie en heeft dat met verve bewezen: proficiat! Hij heeft het laatste jaar enorme stappen gezet. Nu is het aan Thibau, zijn 9,5 maand (!) jongere geboortejaarsgenoot, om te trachten de inhaalslag te maken: succes, Rufus!
 • Freddy van Puymbrouck

  8 maanden geleden
  Johan Maddens Je hebt gelijk met wat je zegt over de kleine Nys. Maar dat Sven en de trainer beter weten ben ik minder zeker van, de media geilheid van de ouwe Nys zou wel eens belangrijker kunnen zijn dan de carrière van Thibeau!
 • dretie munkies

  8 maanden geleden
  Verstrynge komt ook veel sympathieker over. Doe zo verder Emiel !
 • Johan Maddens

  8 maanden geleden
  Vooral voor de kleine Nys is het van Tel hem zeker niet op te branden tussen de elite , Vader Nys en trainer V. D Bossche weten wel beter. Het is binnen een aantal jaar dat het zal tellen.
 1. Na drie podiumplaatsen eindelijk goud voor Brand: “Wilde het me niet nog een keer laten ontglippen”
  Play
  WK Veldrijden
  3

  Na drie podium­plaat­sen eindelijk goud voor Brand: “Wilde het me niet nog een keer laten ontglippen”

  Lucinda Brand heeft zich in Oostende voor de eerste keer in haar carrière tot wereldkampioene veldrijden gekroond. Na twee bronzen en één zilveren medaille schoot de Nederlandse eindelijk de hoofdvogel af. Brand was uiteraard erg gelukkig met de regenboogtrui. “Ik ben mezelf steeds blijven vertrouwen.” Annemarie Worst strandde dan weer voor het tweede jaar op rij op de tweede plaats. “Het is jammer dat ik het weer net niet haalde.”