Eli Iserbyt.
Volledig scherm
PREMIUM
Eli Iserbyt. © BELGA

Eli Iserbyt wil zichzelf komende lente (her)ontdekken als mountainbiker: “Met Spelen van 2024 in het achterhoofd”

VeldrijdenHet vuur smeulde al een tijdje. En ontbrandt nu ook volledig. Eli Iserbyt (24) gaat mountainbiken. Op zijn lenteprogramma staan onder meer drie Wereldbekermanches. Het hogere doel, ergens diep in zijn achterhoofd: de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. “Maar eerst moet ik weten wat ik waard ben.”

10 reacties

 • Louis Meeus

  4 maanden geleden
  Waarom niet op de weg?
 • Peter Vandebeek

  4 maanden geleden
  Hij kan maar proberen, ik ga hem in elk geval volgen daar.
 • wim rooyakkers

  4 maanden geleden
  In België mag jij je hoofd niet boven het maaiveld steken,want dan staat iedereen klaar om zich ermee te bemoeien, (teminste op de sociale media)
 • Rudi Pieters

  4 maanden geleden
  Hij word al geslacht en hij is nog niet begonnen zullen zien dan oordelen
 • Marcus Camps

  4 maanden geleden
  Rondes rijden. Het baskenland bv. Met zijn gewicht moet dat kunnen.
 1. Hans van Kasteren not amused met uitspraak over mensenhandel: “Tormans is te ver gegaan, ik heb een advocaat gecontacteerd”
  Play
  Veldrijden
  22

  Hans van Kasteren not amused met uitspraak over mensenhan­del: “Tormans is te ver gegaan, ik heb een advocaat gecontac­teerd”

  Hans van Kasteren tilt zwaar aan de uitspraak van Jan Tormans, die hem beschuldigt van mensenhandel. Tormans rekende op wereldkampioen veldrijden bij de beloften Wyseure en vice-kampioen Verstrynge om mee de stap te zetten naar de ploeg van Patrick Lefevere. In de plaats daarvan onderhandelde Van Kasteren een contract met de broers Philip en Christoph Roodhooft. “Eigenlijk ruikt dit een beetje naar mensenhandel”, zei Jan Tormans daarover.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?