Eli Iserbyt.
Volledig scherm
Eli Iserbyt. © BELGA

Eli Iserbyt scoort in Bredene drie op drie in de Ethias Cross, ploegmaats Sweeck en Vanthourenhout mee op het podium

VeldrijdenDrie op drie voor Eli Iserbyt in de Ethias Crossen. Na Lokeren en Beringen won de Europese kampioen veldrijden nu ook in Bredene. Op een snelle omloop haalde hij het met een beperkte voorsprong op Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout. 

11 reacties

 • Roger Forier

  2 weken geleden
  Nog enige weken profiteren van de afwezigheid beste Eli, binnenkort, als de echte veldrijders terugkomen is het rijk uit.
 • Rudi Pieters

  4 weken geleden
  De Nederlandse vrouwen zijn vertrokken voor een paar jaar heerschappij
 • IGNACE DE WULF

  4 weken geleden
  Knap van Eli. De afwezigen hebben altijd ongelijk. Wie doet Betsema na, na een autotrip van ca 6 uur !
 • Mieke Ponet

  4 weken geleden
  Quinten kan niet tegen de overmacht op en wat heeft het dan voor zin dat hij de kop neemt en de gaten probeert toe te rijden en daardoor is hij vierde, als hij meer nadenk kan hij zelfs tweede zijn.
 • Tom De Ketelaere

  4 weken geleden
  Jammer voor die gast maar Eli is echt geen persoon waarvoor men naar de cross gaat kijken. Heeft niet de wauw factor van de grote
 1. Zaterdag GRATIS bij ‘Het Laatste Nieuws’: de meest complete veldritgids
  Veldrijden

  Zaterdag GRATIS bij ‘Het Laatste Nieuws’: de meest complete veldrit­gids

  Modder, spektakel en tomeloze inzet: dat zijn de ingrediënten van het spannende nieuwe veldritseizoen. Met opnieuw de intrede - niet vroeger dan eind november weliswaar - van de absolute klasbakken Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Het Laatste Nieuws geeft op zaterdag 2 oktober het startschot met de meest complete en 48 pagina’s tellende veldritgids. Fiches en voorstelling van alle renners, ploegen en klassementen en natuurlijk een volledige kalender. En die is uitgebreid, met onder anderen Superprestige, de vernieuwde en uitgebreide Wereldbeker, X2O Badkamers Trofee en Ethias Crossen. Bovendien ook met een voorwoord van Niels Albert. De gewezen kampioen kijkt verlekkerd uit naar het seizoen. “We zijn terug! Na een jaar coronamiserie ­eindelijk weer een volle veldritkalender. ­Eindelijk weer fans en eindelijk weer feest­tenten.”
 2. Michel Wuyts over Quinten Hermans: “Hij wil meer, veel meer. Maar moed neigt snel naar overmoed”
  PREMIUM
  Veldrijden
  3

  Michel Wuyts over Quinten Hermans: “Hij wil meer, veel meer. Maar moed neigt snel naar overmoed”

  Quinten Hermans is een man om de komende weken in de gaten te houden in het veld. Hij etaleerde een prima vorm in de Verenigde Staten, maar wil meer. Hij wil “ieder weekend meedoen voor het podium en liefst geregeld winnen”, zo zegt Hermans zelf. Maar onze columnist Michel Wuyts waarschuwt ook voor overmoed. “De renner die wekelijks op de dubbel mikt, sneuvelt.”
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.