BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Eli Iserbyt pleit alsnog voor aparte mobilhome(s) op WK in Fayetteville, want “één besmetting kan alle Belgen elimineren”

VeldrijdenWout is weg. Tijd voor Eli Iserbyt (24) om nog eens te winnen in de voorlaatste WB-manche in Flamanville. Zeker nu het WK met rasse schreden nadert. Dé opdracht straks in Amerika: topfavoriet Tom Pidcock verslaan. En... een dreigende omikronvariant.

9 reacties

 • Michelle Detont

  4 maanden geleden
  doe geen moeite, pidcock wint met de vingers in de neusgaten, alle geld is weggesmeten.
 • wim rooyakkers

  4 maanden geleden
  Beetje sneu voor de organisaties die vlak voor het WK zitten, veel afwezigheid van toppers. Veldrijders graven op deze manier hun eigen graf,als organisator zou ik niet iets organiseren vlak voor een WK.dat ze dan maar fijn een 3 weken op stage gaan.
 • bernard vermeulen

  4 maanden geleden
  Het zou al veel veranderen moesten de posities aan de start omgedraaid worden, de besten laaste rij de slechtsten eerste rij, lijkt mij ook meest logisch dan kan en mindere renner ook eens wat langer in beeld komen, en dat er koplopers zijn dat is altijd en overal zo ook in het normale leven de ene heeft ook meer geluk dan de andere, het belangrijkste is hoe je er mee om gaat.
 • glenn wouters

  4 maanden geleden
  Ja Andy, voetbal in België is topsport zeker. En die mannen krijgen corona alsof ze het gratis krijgen bij een pakje boter. De corona gevallen in het wielrenner in het algemeen zijn op hand te tellen. Wie is er dan professioneel bezig?
 • roger goddeeris

  4 maanden geleden
  Veldrijden de dag van vandaag het bekijken niet waard de verschillen tussen de renners is te groot. Nu de beste ontbreken en het grut het moet maken hoeft het voor ons niet meer.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.