Eli Iserbyt.
Volledig scherm
Eli Iserbyt. © BELGA

Eli Iserbyt en Pauwels Sauzen-Bingoal gaan voor de Wereldbeker: “Al kan dat ook vreemd klassement worden”

VeldrijdenBeter doen dan de 21 zeges in tv-crossen van vorige winter. Met Eli Iserbyt de Wereldbeker winnen. En eindelijk Mathieu van der Poel en Wout van Aert kloppen. Dat zijn de ambities van Pauwels Sauzen-Bingoal deze winter.

3 reacties

 • jenny charels

  1 jaar geleden
  Van Aert van tijd tot tijd eens kloppen, is misschien mogelijk. Maar Mathieu Van der Poel kloppen, is onmogelijk. Er is in jullie ploeg niemand die nog maar tot aan de enkels komt van Mathieu. Allemaal subtoppers, maar geen enkele topper.
 • grootaert rené

  1 jaar geleden
  Eli Iserbyt is door de media een onderschat renner en cyclo cross kampioen.Hij heeft niet de power van Wout en Mathieu maar kan op bepaalde parcours deze voorafgaan!Sedert 3 jaar is hij duidelijk de beste van de Belgen en hopelijk kan hij asap tegen Wout en Mathieu koersen.
 • Fred Deweerdt

  1 jaar geleden
  Blijven dromen !
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.