PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Dubbelinterview met de baas en trainer van Van Aert: “Met de conditie die Wout nu heeft, kan hij geen klassieker winnen”

Trainer Marc Lamberts en sportief manager Merijn Zeeman ontbreken zondag in Hoogerheide. “Te veel stress, te weinig overzicht.” In de succeswinter van Wout van Aert (28) zijn zij de stille kracht op de achtergrond. Speciaal voor het WK laten ze toch één keer van zich horen. “Indien we de cross van Wout afnemen, zal zijn voorjaar minder goed zijn.”

9 reacties

 • vangeel guido

  2 maanden geleden
  Lach ik even na het WK.
 • Katia Goossens

  2 maanden geleden
  Mooi artikel van een superploeg. Ik duim voor een sterk en winstrijk 2023!
 • Haesendonck Yves

  2 maanden geleden
  Als iets te mooi is om waar te zijn is het meestal niet waar!
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Evenveel kijkers voor het WK veldrijden dan voor de Ronde van Vlaanderen ? Het zou toch wel eens kunnen. Als je dan ziet dat het WK in Nederland is, met veel meer kijkers dan voor de RVV, dan lijkt het me voor een Nederlandse ploeg toch echt wel publicitair een topweekend mocht Wout wereldkampioen worden voor 'eigen' volk. Dat ze in Spanje niet kijken ? Het zal Jumbo zorg wezen, dat zijn toch hun klanten niet ?
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Ploeg doet me denken aan Rabobank en us postal
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.