Wout van Aert en Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
Wout van Aert en Mathieu van der Poel. © ANP

Druk gedeeld op social media: Van Aert en Van der Poel crossen even synchroon in Dendermonde

VeldrijdenEén dag na hun eerste crossduel van het seizoen in Dendermonde is het in Heusden-Zolder opnieuw uitkijken naar Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Ondertussen wordt een beeld van de twee gretig gedeeld op social media. Daarbij doen WVA en MVDP exact dezelfde handelingen in Dendermonde, synchrooncrossen als het ware. 

11 reacties

 • Nico Lietaert

  1 jaar geleden
  Wie houdt zich daar mee bezig?
 • lode wijk

  1 jaar geleden
  Als die twee meedoen zou het misschien interessant zijn om op het scherm twee beelden naast elkaar te geven, twee schermen in 1 op de grote tv van tegenwoordig zouden die beelden nog groot genoeg zijn, 1 beeld met de kop van de koers en een 2de met Eli, Tom enz dat verdienen zij ook, en voor ieder supporter is dit dan de moeite om te kijken naar welke kant van het scherm hij wil. Technisch mogelijk, en bovendien dubbel reclame op tv dus financiel ook mogelijk. Eurosport doet met de reclameblok.
 • Davy Leys

  1 jaar geleden
  Peeters Francis, Aerts moet niet in beeld komen dat doet zijn baas wel voor hem
 • Ronny Holsbeek

  1 jaar geleden
  Mieke Ponet , niet vergeten dat MVDP terug komt na blessure. Even geduld nog. Dan gaat ook Wout alle sterren van de regenboog zien. Let maar op. Wout de beste? Leer dan wel eens tellen . Wie heeft de meeste overwinningen op zijn palmares? MVDP
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Zeer demotiverend met de komst van VDP en Wout ,voor de rest van rijdersveld .Men kan nu al stellen wie steeds op plaats 1 e 2 gaat eindigt ,het verschil is toch enorm.