Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Domino-effect blijft uit na afgelasting cross in Diegem: groen licht voor BK en WB-veldritten in Dendermonde, Zolder en Hulst, ook Loenhout en Baal gaan door

VeldrijdenGeen publiek, geen cross. Daar leek het even op. Zelfs voor het BK werd gevreesd, maar zo’n vaart liep het uiteindelijk niet. Jean-Marie Dedecker kreeg wat hij wilde: de Belgische wielerbond betaalt een fikse compensatie voor het inkomstenverlies en dus kan het BK in Middelkerke gewoon doorgaan. 

64 reacties

 • dretie munkies

  5 maanden geleden
  Waar een wil is, is een weg !
 • wim rooyakkers

  5 maanden geleden
  Wel met duizenden door de winkelstraten, maar niet bij de cross.we snappen het niet meer beste volksvertegenwoordigers.
 • andré delaere

  5 maanden geleden
  Ik vraag mij af of dit allemaal wel nodig is. In de voorbije perioden moest alles in open lucht en nu schaffen ze dit ook af. Waar eindigt dit allemaal. Mijn gedacht weten ze niet wat ze moeten doen en ze blussen voor het brandt. Het is alsof je je huis blust zonder brand. Groot gelijk met Peter en LInda
 • leen hanssens

  5 maanden geleden
  Schaf dan maar gelijk alle crossen af, ook die van zondag.
 • Ludwig De Witte-Steen

  5 maanden geleden
  Je wil super-prestige, en geen super-spreading. De vaccinaties helpen wel degelijk, maar verliezen effect na verloop van tijd.
 1. Hans van Kasteren not amused met uitspraak over mensenhandel: “Tormans is te ver gegaan, ik heb een advocaat gecontacteerd”
  Play
  Veldrijden
  22

  Hans van Kasteren not amused met uitspraak over mensenhan­del: “Tormans is te ver gegaan, ik heb een advocaat gecontac­teerd”

  Hans van Kasteren tilt zwaar aan de uitspraak van Jan Tormans, die hem beschuldigt van mensenhandel. Tormans rekende op wereldkampioen veldrijden bij de beloften Wyseure en vice-kampioen Verstrynge om mee de stap te zetten naar de ploeg van Patrick Lefevere. In de plaats daarvan onderhandelde Van Kasteren een contract met de broers Philip en Christoph Roodhooft. “Eigenlijk ruikt dit een beetje naar mensenhandel”, zei Jan Tormans daarover.