Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Domino-effect blijft uit na afgelasting cross in Diegem: groen licht voor BK en WB-veldritten in Dendermonde, Zolder en Hulst, ook Loenhout en Baal gaan door

VeldrijdenGeen publiek, geen cross. Daar leek het even op. Zelfs voor het BK werd gevreesd, maar zo’n vaart liep het uiteindelijk niet. Jean-Marie Dedecker kreeg wat hij wilde: de Belgische wielerbond betaalt een fikse compensatie voor het inkomstenverlies en dus kan het BK in Middelkerke gewoon doorgaan. 

64 reacties

 • dretie munkies

  5 maanden geleden
  Waar een wil is, is een weg !
 • wim rooyakkers

  5 maanden geleden
  Wel met duizenden door de winkelstraten, maar niet bij de cross.we snappen het niet meer beste volksvertegenwoordigers.
 • andré delaere

  5 maanden geleden
  Ik vraag mij af of dit allemaal wel nodig is. In de voorbije perioden moest alles in open lucht en nu schaffen ze dit ook af. Waar eindigt dit allemaal. Mijn gedacht weten ze niet wat ze moeten doen en ze blussen voor het brandt. Het is alsof je je huis blust zonder brand. Groot gelijk met Peter en LInda
 • leen hanssens

  5 maanden geleden
  Schaf dan maar gelijk alle crossen af, ook die van zondag.
 • Ludwig De Witte-Steen

  5 maanden geleden
  Je wil super-prestige, en geen super-spreading. De vaccinaties helpen wel degelijk, maar verliezen effect na verloop van tijd.
 1. Drievoudig wereldkampioen veldrijden Erwin Vervecken ziet een Brit de wereldtitel pakken: “Pidcock is dé topfavoriet”
  Gouden Cross
  10

  Drievoudig wereldkam­pi­oen veldrijden Erwin Vervecken ziet een Brit de wereldti­tel pakken: “Pidcock is dé topfavo­riet”

  Vanavond begint met de Mixed Team Relay het WK veldrijden in het Amerikaanse Fayetteville. Drievoudig wereldkampioen Erwin Vervecken verwacht dat het een spannende wedstrijd wordt bij de elite mannen, maar voor hem is Pidcock wel dé grote favoriet. Ben je het eens met Vervecken of denk je er helemaal anders over? Doe dan nog snel mee met de Gouden Cross. Je hebt tot morgenavond 20 uur de tijd om een ploegje te maken of je team nog aan te passen.
 2. “Verstrynge en Wyseure hadden de ballen aan hun lijf moeten hebben om het meteen te vertellen tegen de ploeg en Wellens”
  PREMIUM
  Veldrijden
  25

  “Verstrynge en Wyseure hadden de ballen aan hun lijf moeten hebben om het meteen te vertellen tegen de ploeg en Wellens”

  “Ik begrijp Bart Wellens, die vindt dat hem een mes in de rug is gestoken.” Ook onze analist Niels Albert kan niet voorbij de transfersoap rond veldrittalenten Emiel Verstrynge (20) en Joran Wyseure (21): “Die gasten hadden meer respect kunnen tonen.” Hij ziet er echter ook een mogelijkheid in voor gevestigde namen als Sweeck en zelfs Aerts.