Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Dominantie Pauwels Sauzen-Bingoal maakt Mettepenningen strijdvaardig: “Willen het Van Aert ook moeilijk maken”

Veldrijden“Dat is een foto die op mijn bureau komt.” Jurgen Mettepenningen stond te glunderen, terwijl hij naar het podium in Merksplas keek: drie jongens van zijn ploeg op een rij. De dominantie is nu totaal. Het maakt de manager strijdvaardig: “We gaan ons niet aanpassen aan Van Aert.”

5 reacties

 • marc stalmans

  3 jaar geleden
  Daar zal Van Aert van wakker liggen.. trouwens moet die nog iets bewijzen in het veld?  Die komt rijden om zich te amuseren. Trouwens waarom spreekt hij niet over Van de Poel? Een slimme manager moet zich van dergelijke prietpraat weerhouden want dat kan als een boemerang terug in zijn gezicht komen.
 • Willy Scholaart

  3 jaar geleden
  Dan zullen ze er moeten voor zorgen dat hij niet op kop geraakt, en als het op een sprint aankomt hebben ze er zeker gelegen innige deelneming jongens. 
 • alain van havere

  3 jaar geleden
  Ik denk dat hij Wout zijn wielen zal moeten stelen.
 • Roger Deprez

  3 jaar geleden
  Kan zijn dat het in begin wel wat zal lukken met die uitspraak van Mettepenningen maar of het lang zal duren is een andere vraag, eens op toerental rijdt Wout zo weg van deze mannen. Na zijn horror val verleden jaar  had hij ook een paar wedstrijden nodig om in Lille iedereen gewoon los uit het wiel te rijden. Altijd voorzichtig zijn met zo uitspraken. Proficiat voor de overwinning van Michaël deze renner verdient dat eindelijk.
 • Hugo Schelstraete

  3 jaar geleden
  Eerst zien en dan geloven. Met stoere taal kom je er meestal niet. Maar een dikke pluim voor Michaël. Echt verdiend.