Sanne Cant.
Volledig scherm
PREMIUM
Sanne Cant. © Photo News

“De kritiek is er zwaar over”: nog zegeloze Sanne Cant vecht tegen zichzelf en tegen de commentaar

VeldrijdenHalf november en nog niet gewonnen: dat is Sanne Cant (29) nog nooit overkomen. “Ik ben een diesel geworden”, zegt ze. Ook vorig jaar trok ze zich traag in gang, maar is dat de verklaring voor het ­uitblijven van succes? Of is er meer aan de hand met Cant?

25 reacties

 • Luc VAN BEVEREN

  3 jaar geleden
  De Nederlandse vrouwen, zijn gewoon beter punt. Moet er geen commentaar over zijn.
 • Roger Deprez

  3 jaar geleden
  Het is duidelijk minder daar kan niemand omheen, wat er juist scheelt met de wereldkampioen dames is moeilijk te zeggen, ik wens haar snel beterschap want zij is de enigste in België die de Hollanders van de zege kan afhouden.
 • Marc Sierens

  3 jaar geleden
  Ze moet met haarzelf in het reine komen misschien eens toegeven wat er speelt het zal een opluchting zijn.
 • André Christiaens

  3 jaar geleden
  Sanne is gekomen wanneer de beste rensters wat ouder zijn geworden,of gestopt en was zij top, nu zijn het de Nederlandse meisjes die top zijn. Zij kan die bliksem start niet beantwoorden en met haar te groot verzet kan zij haar achterstand niet meer goed maken. Sven Nys reed Adrie Vn de Poel ook naar huis en binnen 3 jaar zal de jonge Nys dit ook doen met Mathieu. Er is een komen en gaan in het leven.
 • Johan Vanhoutteghem

  3 jaar geleden
  Sanne, laat commentaren voor wat ze waard zijn. Blijf in jezelf geloven, doe je uiterste best en God zorgt voor de rest!