Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

De harde leerschool en weg richting profbestaan voor Thibau Nys: “Ik heb geweend, ja. Verschillende keren al”

VeldrijdenOpgave Thibau Nys (18). Dat verwacht je niet op een BK. Niet van het grootste talent van de volgende generatie. De overstap naar de beloften lijkt moeilijker dan gedacht. Een uitgebreid vraag-antwoordgesprek met de zoon van Sven. “Ik voel me bij momenten een sukkel.” 

37 reacties

 • Frank vervecken

  1 maand geleden
  Sorry mensen wat een kritiek op deze jonge gasten en vooral op thibou nijs laat die jonge veldrijder zijn ding doen en mensen ben blij dat we zon goeie hebben in belgenland kom op nijs je komt er wel
 • jos de groot

  2 maanden geleden
  hij kan bij de belofte nog geen vuist maken , is omdat pa bekent is dat hij een contract krijgt anders was het niks geworden
 • Johan De Moor

  2 maanden geleden
  Deze jongen verdient absoluut geen kritiek. Dat hij betere faciliteiten heeft om hem optimaal te ontwikkelen en meer in de belangstelling staat heeft hij te danken aan zijn pa. Dit is echter niet altijd een voordeel. Zeker mentaal niet. Maar hij is uit het goede hout geknipt. Hij leeft voor zijn sport, is streng voor zichzelf en stelt alles in het juiste perspectief. Hij komt er wel ! Kop op Thibau !
 • tom willemsens

  2 maanden geleden
  Amai weeral veel negatieve reacties op de geïnterviewde persoon ! Die jongen antwoord correct op de vragen en uit zijn gevoelens en ervaring! En al die negatieve reacties en afkrakende kritiek is toch niet nodig ! Dan is die jongen van 18 volwassener dan de meeste mensen hier! Succes Thibault u best blijven doen en genieten en laat de negatieve reacties allemaal aan u voorbij gaan !
 • jean witse

  2 maanden geleden
  Let maar op : volgend seizoen rijdt hij de pannen van het dak. Op 19 jaar moet je bij de profs iedereen naar huis kunnen rijden zelfs een Van De Poel. Papa Nijs gaat hem en zijn fietske ' prepareren ' deze zomer met speciale therapie en technieken En dan gaat er geen houden meer aan zijn. Een veulen dat plots loopt als een volbloed renpaard.
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle