Het podium in Hulst, met ook Tom Pidcock als nummer drie.
Volledig scherm
PREMIUM
Het podium in Hulst, met ook Tom Pidcock als nummer drie. © Photo News

De aparte zorgen voor Mathieu en Wout: “Kan ik naar Spanje?" en “‘Fonske’ zal komen als hij goesting heeft”

VeldrijdenEen vierde Belgische tricolore? Als ‘Fons’ het niet rekt tot zondagnamiddag, heeft Van Aert ze voor het grijpen. Maar de weg naar een vierde regenboogshirt, drie weken later, ligt versperd door één gigantisch obstakel: Mathieu van der Poel, die op zijn beurt ook aparte zorgen heeft.

6 reacties

 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Ik denk dat Wout beter alleen kopman zou moeten zijn in een bescheiden ploeg , zowel voor de klassiekers als voor de kleinere ritten wedstrijden . Maar de grote ploegen en het grote geld zullen hier wel anders over beslissen !
 • wim rooyakkers

  3 maanden geleden
  Er wordt vaak gezegd dat Wout niet op zijn plek zit bij de geel zwarten,maar bij welke ploeg zou hij dan beter inpassen?Quickstep! Lotto? Denk van niet.
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Waar blijft de tegenstand .Van Aert gisteren niet goed , slechte start en massaal veel fouten ,en toch de laatste ronde probleemloos naar een tweede plaats wegrijden ! Pidcock (21) nog ietsje te jong , alhoewel verleden jaar amper 20 en al tweede in het WK ! Waar zit de rest ?
 • Francis Nagels

  3 maanden geleden
  Ik ben ook supporter van wout,maar na 10 minuten cross is ze al gedaan.Het is geen schande,maar je zit steeds te ver ! Je bent zeker zo sterk als svp,maar mentaal staat hij veel verder ! Je verliest veel van hem,niet met de benen maar in het hoofdje ! Werk eraan ! Je bent een klasbak.
 • rudy bryssinck

  3 maanden geleden
  Thuisblijven met een kind op komst is moeilijk voor deze gasten liever naar het zonnige Spanje? (hier in de modder maar ginder lekker in de zon)
 1. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip

 2. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts