BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Dag- én eindzege, Sanne Cant mag twee keer vieren in Middelkerke

superprestigeSanne Cant (Enertherm-BKCP) liet vandaag in Middelkerke haar achttiende zege van het seizoen optekenen. Na Gieten, Zonhoven, Ruddervoorde, Gavere en Hoogstraten pakte ze ook haar zesde zege in het regelmatigheidscriterium van de Superprestige. de 25-jarige Lilse is dan ook eindlaureate.

 1. Zaterdag GRATIS bij ‘Het Laatste Nieuws’: de meest complete veldritgids
  Veldrijden

  Zaterdag GRATIS bij ‘Het Laatste Nieuws’: de meest complete veldrit­gids

  Modder, spektakel en tomeloze inzet: dat zijn de ingrediënten van het spannende nieuwe veldritseizoen. Met opnieuw de intrede - niet vroeger dan eind november weliswaar - van de absolute klasbakken Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Het Laatste Nieuws geeft op zaterdag 2 oktober het startschot met de meest complete en 48 pagina’s tellende veldritgids. Fiches en voorstelling van alle renners, ploegen en klassementen en natuurlijk een volledige kalender. En die is uitgebreid, met onder anderen Superprestige, de vernieuwde en uitgebreide Wereldbeker, X2O Badkamers Trofee en Ethias Crossen. Bovendien ook met een voorwoord van Niels Albert. De gewezen kampioen kijkt verlekkerd uit naar het seizoen. “We zijn terug! Na een jaar coronamiserie ­eindelijk weer een volle veldritkalender. ­Eindelijk weer fans en eindelijk weer feest­tenten.”
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?