Wout van Aert in het veld.
Volledig scherm
Wout van Aert in het veld. © Photo News

Daar gaat de goede startpositie: Van Aert moet in WB-manche van Tabor 14 plaatsen achteruit

8 reacties

 • Freddy van Puymbrouck

  8 maanden geleden
  Dat is natuurlijk jammer maar Wout zal wel terug vooraan geraken. Het is wel zo dat Wout niet zo goed is in het veld als Mathieu die zelfs vanuit de allerlaatste plaats na 1 ronde terug vooraan zit en dat zie ik Wout niet doen. We gaan het zien.
 • Johan Maddens

  8 maanden geleden
  Van Aert is tot alles in staat , zie maar de cross in Lille dit voorjaar toen hij halverwege de wedstrijd vooraan kwam aansluiten en nog met ruime voorsprong won !
 • Roger Deprez

  8 maanden geleden
  32 ste op de startplaats dan zal winnen waarschijnlijk er niet meer bij zijn maar voor de supporters van Wout zal dat worst wezen. Jan Jansen noemt mij dan eens meer dan één keer welke cross van af plaats 32 en nog lager.
 • Jan Claes

  8 maanden geleden
  Logisch dat een renner die al lang geen crossen meer heeft kunnen rijden achteraan moet starten. Helaas nog een gevolg van zijn val van vorig jaar. Maar Wout is een krachtpatser en zal snel genoeg opduiken vooraan in de crossen.
 • Jan Jansens

  8 maanden geleden
  Ik heb al honderden veldrit wedstrijden gezien en ben van mening dat dit weinig invloed zal hebben de betere zitten na 1 tot 2 ronden al terug bij de 5 eersten. Mathieu heeft dit al meermaals laten zien.