Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Concurrentie moet bekomen van oplawaai van Van Aert: “We gaan nu realistische doelen moeten stellen”

De rentree van Wout van Aert (27) is binnengekomen. De verzamelde concurrentie hing zaterdagavond in de touwen. Een dag later maakten ze opnieuw de balans op: hoe hard is de oplawaai aangekomen? En zijn we nu vertrokken voor een paar weken Van Aert-show?

47 reacties

 • gerardus man

  2 maanden geleden
  Toon , eli enz.. zijn heel goed dat zijn geen 2de rangscoureurs want dan zijn al die wegrenners ook 2de rangscoureurs die kunnen wout en Mathieu ook niet volgen.
 • patrick isenborghs

  2 maanden geleden
  wat liggen ze toch altijd te leuteren over pidcock , wat heeft die jongen al meer gepresteerd in het veld dan Eli ? Wint vorig jaar 1 cross tegen de andere 2 groten .Voor de rest werd hij turuluut gereden . Hopelijk voor hem kan hij het palmares dat Eli toe nu al behaald heeft bij de profs evenaren of verbeteren maar ik moet het nog eerst zien. @ Sophia de smet idd veldrijden maar niet veldlopen , dat is nog een andere sport.
 • RONNY PLATTEEUW

  2 maanden geleden
  Johan Maddens , volledig akkoord ! maar toch een dikke proficiat voor Wout ,
 • Gerard Akkermans

  2 maanden geleden
  De kinderspeeltijd is voorbij!!
 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  Waarom wordt de rest nu zo afgebroken .In elke generatie hadden we ook maar één tot drie toppers .
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.