Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Canadese tweelingzussen Holmgren domineren WK bij junioren, geen Belgische medailles

Isabella Holmgren heeft zich tot wereldkampioene veldrijden bij de meisjes junioren gekroond. De zeventienjarige Canadese haalde het in het Nederlandse Hoogerheide voor haar tweelingzus zus Ava en de Française Célia Gery. Het is de eerste Canadese wereldtitel ooit in de cross.

4 reacties

 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Prachtig gewoon. Hoe groot is de kans dat dit weer gebeurt. Een tweeling op 1 en 2 bij een WK. En ze hebben het niet gestolen, integendeel.
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Er zijn al wereldbekers en UCI rankings. Een WK moet een eendagswedstrijd blijven. Dat maakt het en spannender en onvoorspelbaarder. En zenuwen, wat pech of wat geluk zijn daar onderdeel van.
 • Pierre Goessens

  2 maanden geleden
  Proficiat aan Van Sinay. Goed gedaan. Je komt er wel.
 • pierre de smet

  2 maanden geleden
  Je bent dan een heel seizoen bij de betere wint de wereldbeker en dan één lekke band beslist erover . Nogmaals zouden beter het w.k. beslissen over meerdere dagen b.v. met de wereldbeker en dan nog een W.k. organiseren met dubbele punten , zou veel eerlijker kunnen zijn .
 1. Van Aert heeft de blik van de killer, Van der Poel snuift en trekt de bovenlip op: waarom het WK in Hoogerheide het spannendste in jaren wordt
  PREMIUM
  Veldrijden
  20

  Van Aert heeft de blik van de killer, Van der Poel snuift en trekt de bovenlip op: waarom het WK in Hoogerhei­de het spannend­ste in jaren wordt

  De ene zijn ogen schoten vuur. De andere trok de hele tijd zijn bovenlip op. Na de demonstraties van Wout van Aert (28) en Mathieu van der Poel (28) kondigt het WK veldrijden van komende zondag in Hoogerheide zich aan als een thriller. “Verrast kan ik niet meer worden: ik weet dat Mathieu er zal staan”, aldus Van Aert. “Ik denk niet dat één zo’n versnelling als gisteren zal volstaan om Wout te verslaan”, zegt Van der Poel dan weer. Dit wordt het spannendste WK in jaren.
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.