Bondscoach Vanthourenhout analyseert het WK in Fayetteville: “Geen fouten gemaakt, Pidcock was paar procentjes beter”

Veldrijden“Je mag nog plannen, wat je wil. Je kan niet sneller rijden dan je kunt”, had Michael Vanthourenhout zich na het WK laten ontvallen. Dat was zo’n beetje de bottomline die ook bondscoach Sven Vanthourenhout aanhield in zijn analyse over de mannenwedstrijd. “Pidcock was de betere, ook dat moet je achteraf kunnen zeggen.”

32 reacties

 • Jan Van Bavel

  1 jaar geleden
  Pitcock was stukken beter op dat moment.
 • Jean-Pierre Brunson

  1 jaar geleden
  Die bondscoach moet eens goed kijken en niet altijd zichzelf verdedigen
 • Rudi Pieters

  1 jaar geleden
  Evenepoel moet niet crossen toont het op de weg
 • jenny charels

  1 jaar geleden
  Een paar procentjens? Pidcock heeft gewoon veel meer klasse / talent dan de andere veldrijders.
 • ANDRE AERTS

  1 jaar geleden
  Evenepoel winnen!!! Haha, Wie verteld nu zoiets? Kan zelfs geen bochten nemen zoals de cyclo crossers dat doen! Nen grote bleu is dat op bochten nemen! Bergaf een bocht nemen? Dan hangt die zijne endeldarm bijna in zijn koersbroek. 2x maal gezien en 2x in het decor. R v Italië en R v Lombardije. In't 'DECOR' dat waren de bochten nemen. Vergeten misschien?
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.